www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Between Colors (Bucuresti) Cauta Bassist(A), Tobosar(A) Si Clapar(A)


Recommended Posts

Salutare, suntem un chitarist/vocal (Dan) si o vocalista (Alexandra) si cautam membri pentru a aduce proiectul Between Colors intr-o formula live. Mai jos puteti asculta primul nostru demo lansat public. Pe langa acesta, mai avem 3 piese compuse (+demo-uri neterminate la ele).

 

Influentele, ca si stilul, sunt work-in-progress, dar gravitam in jurul a unui heavy metal simfonico-progresiv, cu parti melodice, dar si cu parti mai agresive, cu accentul pe "catchiness". Lucrurile, desigur, se pot schimba si in functie de influentele noilor membri, suntem deschisi, nu e nicio problema :) . Piesa de mai jos poate fi folosita ca un punct de pornire, dar nu ca un reper definitoriu.

 

Nu va speriati de piese, toate partile de bass, tobe, si clape pot fi modificate dupa capacitatile si influentele fiecaruia, nu sunt scrise in piatra.

 

Partituri, precum si demo-uri va mai pot trimite cand vorbim in private: ori prin mesaj privat, aici, ori prin mail/messenger la shivermesideways (at) yahoo (dot) com sau chiar si prin telefon, la 0721.22.44.58.

 

http://soundcloud.co...lors/let-me-out

Edited by ShiverMeSideways
Link to comment
Share on other sites

Chiar imi place foarte mult stilul vostru. Un proiect de genul asta incerc si eu sa il pornesc de ceva timp. Singura chestie care nu ma da pe spate este growl ( desi chiar iti iese ok, respectele mele), dar in rest e fix pe felia mea. Ar mai fi loc de un chitarist? Am un prieten care abia invata tobe si doi fosti colegi de facultate dintre care unul canta la clape si unul la bass. Cu cel care canta la bass nu prea am mai tinut legatura, deci nu pot sa garantez ca ar fi interesat. Daca te tenteaza, putem sa vorbim un pic pe privat si mess :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut! BUMP! Mai trebuie doar un/o clapar/clapara! :D Mai avem piese compuse si un pic mai "clapa-centric," asa ca potentialii instrumentisti sa nu creda ca e vorba doar de cantat acorduri pe fundal! Contactati-ma pentru demo-uri! :) Let's keyboard it up!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.