www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vocea României


ramurel
 Share

Recommended Posts

Oricum preselectiile de la aceste "talent show" sunt BESTIALE ....restul nu mai este interesant .

 

Vrei să spui BLINDURILE, nu ? Alea da, îs cele mai mişto ! Nu preselecţiile !

   Dupa aia încep aiurelile, nepotismele, etc ... Văd că mulţi se cunosc între ei ! Ca să nu mai zic de voturile publicului care, în unele situaţii... ferească dumnezo' !

La blinduri e cel mai mişto şi e, cred io, cea mai curată parte a show-ului.

 

  Mie , din concursul de anul ăsta, îmi place fata aia, Maria Hojda, care face ce vrea cu vocea, cântă bestial, după mine . Dar, na, vox populi, dracu' ştie cine ia concursul, dar eu cred că e cea mai tare voce. Ar cânta într-o trupă de metale la orice oră !

 

.

Link to comment
Share on other sites

trupa de acompaniament de anul asta mi se pare mult mai slaba...sunt alti oameni?

 

Aproape sigur sînt. L-am văzut la tobe pe Adi Tetrade, care a mai dispărut din Jukebox de la Cronică, iar la chitară e o tipă pe care nu o știu și basistul cel nou de la Cargo (Mirel Cumpănaș, parcă...?) Anul trecut nu i-am văzut p-ăștia, Nicu Patoi făcea legea și cred (dacă nu mă înșel) că și Virgil Popescu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

pe Cumpanas si pe fata cred ca i-au luat pentru imagine ca de cantat nu prea au aratat nimic desi au fost destul de multe prim-planuri cu ei, ieri a maltratat Sweet child of mine....cu toate astea Les Paul-ul are un ton forte fain

anyway, pentru un bassist canta bine la chitara :)

pianistul mi-a placut mult

 

Cred că pentru imagine i-au luat. Îți împărtășesc părerea despre Sweet child, chiar la discuția de aici m-am gîndit aseară :) După ce am postat aici și am căutat dacă i-am scris bine numele, am aflat că nu e tocmai basist, sau naiba știe care i-o fi "specialitatea", că l-am găsit chitarist în Marfar.

 

Pianistul e foarte bun, l-am auzit în mai multe concerte de jazz. Să fi fost o trupă cu Nicu Patoi, Virgil Popescu, Raul Kușak și Adi Tetrade, aia da, deja era un "All Star Game" :)

 

La bas, să fiu sincer, nu am văzut și nu am auzit nimic :lol:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

  Citat, de pe net :

 

"Noua editie a emisiunii de talente Vocea Romaniei a debutat cu un moment penibil in care unul din concurenti  a cedat nervilor si a inceput sa tune si sa fulgere pentru ca nu a fost ales de nici unul dintre jurati. Din pacate pentru el, Bartos a tras ponoasele, din cauza noului format, si a trebuit sa il conduca pe interpret pana la iesirea din platouri.

liviu-bazu-vocea-romaniei.jpg

”Lasă-mă, bai, sunteți derbedei! O să spun peste tot ce este această emisiune. Cum să nu se întoarcă la melodia asta și la cum o cânt eu. Eu sunt o legendă! Ați făcut-o special! Eu cânt, tată, eu nu mă joc! Sunt singurul din România care cântă Al Jarreau (n.r. - stil muzical). Eu cânt, nu se poate așa ceva. Asta nu se poate termina asa”, a spus bărbatul, extrem de nervos, după care a părăsit studioul."

 

 

Acuma, ce sa zic, am urmărit și eu, a cântat ok, da' a cam exagerat omu' cu pretențiile și cu ... Nici nu știu cine din generațiile actuale a auzit de autoproclamata "legenda Bazu". Respectu-i una, da' nici chiar așa aere nu cred că-și aveau rostul. A ieșit penibil din show, părerea mea.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.