www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

No'mads Cauta Percutionist Colaborator [Bucuresti]


Recommended Posts

Trupa de world/ethnic/medieval music No'Mads cauta percutionist din Bucuresti. Mentionam ca seriozitatea si dorinta de a invata si a creste sunt mai importante decat performantele tehnice. Ideal ar fi sa ai deja in posesie un minim in materie de instrumente(djembe, darbuka si altele in aceeasi zona), daca nu ai iti dam noi din instrumentele deja aflate in posesia trupei restul urmand a fi achizitionate in timp din banii castigati impreuna.

Doritorii sunt rugati sa trimita un mail la no.mads.band@gmail.com si vom slabili o vedere/auditie/jam session.

 

Despre No'Mads

 

Proiectul No'Mads a aparut ca o modalitate de evadare din cotidian, centrata in jurul bucuriei de a descoperi ritmuri, legende si melodii din vremuri apuse. Aparuta in vara anului 2010, trupa a avut o ascensiune spectaculoasa, remarcandu-se prin originalitatea conceptului si calitatea impecabila a prestatiilor scenice. Cu un palmares impresionant de realizari, Irina Macovei (vioara, voce, percutii) si Alexa Stoenescu (chitara, voce, percutii), ambele absolvente de Conservator, se pot lauda cu turnee si concerte sustinute pe mari scene romanesti, precum si in Franta, Ungaria, Portugalia, Belgia, Italia, Germania si Luxemburg si aparitii alaturi de nume mari ca Marcel Iures, Jiri Menzel (cunoscutul cineast castigator al premiului Oscar), Maia Morgenstern, Blazzaj, Maria Raducanu, Ovidiu Lipan-Tandarica, Ducu Bertzi, Cargo si multi altii.

In prezent, trupa No'Mads se pregateste de lansarea primului lor videoclip, care va reprezenta totodata o premiera pentru Romania, fiind primul clip al unei formatii de muzica medievala realizat vreodata pe meleagurile noastre.

Mai multe despre acesti proiect unic puteti viziona aici -

Muzica No'Mads

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.