www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sfaturi Low Cost (Studentesti) Pentru O Reparatie Buna ..


Alin1207
 Share

Recommended Posts

Salut.

Am un delson vechi si din plictiseala am decis sa sterg praful de pe el si sa ma joc cu el. Am demontat toate piesele si le-am ordoant frumos si vreau sa vopsesc chitara .. vreau sa fac chitara alba cun un design Metallica. AM slefuit-o frumos am indepartat lacul si vopseaua originala si am dat primele straturi de la logoul metallica. Fiind o chitara proasta si avand o alta mai buna .. nu doresc sa mai investesc prea multi bani in ea.Intrebarea mea este .. ce sfaturi imi dai ca sa mai imbunatatesc putin din "calitatea" ei .. dozele .. le pot face ceva ca sa sune mai bine ? grifful il pot da cu ceva ca sa fie mai bin ? sau este vreo solutie care sa imbunatateasca rezonanta sau acustica chitarii? orice sfat este bine venit ..Daca stiti niste doze ieftina care ma pot ajuta sunt dispus sa le cumpar dar nu doresc sa cheltui mai mult de 1 mil pe toata chitara .. A sau daca aveti un design itneresant in minte spuneti si aici :)

 

 

 

Si sper sa pot imparti cu voi rezultatul finalpost-16128-0-02480000-1342281228_thumb.jpgpost-16128-0-66647700-1342281320_thumb.jpgpost-16128-0-59354100-1342281372_thumb.jpg

Aici este prima mana de negru post-16128-0-78645500-1342281404_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

da m-am gandit mult la chestia asta am decis sa fac asa pt ca acopar pe urma literele si dau albul .. pt ca nu gaseam un material care sa lipesc si sa nu se dezlipeasca cand vopsesc .. si sablonul asta .. murdareste destul de tare lemnul de dedesupt ..Si daca dadeam cu alb il murdaream super tare ... Adica d a.. m-am si grabit putin .. dar asta era planul .. dar nu e nimic ce nu pot repara daca nu reusesc sa acopar literele o sa slefuiesc dau baza alba si pun dinou sigla :)

 

Tocmai de asta am nevoie de sfaturi .. e primul meu "proiect"

Link to comment
Share on other sites

sablonul poti sa-l faci din plastic decupat, de la dosare, si prins cu masking tape(gasesti la praktiker). Acoperi restul chitarii cu ziare ca sa nu le murdaresti, si dai in straturi de la distanta 25 cm minim logoul. Miscari rapide, ca sa nu se adune prea mult si sa se scurga.

 

Cu vreo 2-3 straturi, pauze de 20 min intre ele, ti-ai facut sigla.

 

 

dupa vopsesti toata chitara cu lac.

Link to comment
Share on other sites

Da ai dreptate .. eu ma refeream ca toata chitara este bazata pe tema metallica ....Nu vreau sa pun autocolant .. vreau sa fac ceva cat mai calitativ .. chiar daca o sa dureze mult . . am timp .. am mai lucrat odat ala ea dar atunci era singura mea chitara si aveam nevoie de ea asa ca m-am grabit .. dar acum Am dragutul meu Ibanez in spate :X

 

si nu spuneam ca se oxideaza :)) ma refeream la userul OXiD :))

Link to comment
Share on other sites

ma refeream la userul OXiD

:lol: O lecție despre importanța majusculelor și topicii clare.

N-are absolut nici un sens să dai albul după logo, mascat. Decât dacă îți plac erorile de aliniere. Eu zic precum Decebal, că poate fi mai ușor cu decal. Dar se poate face și cu stencil, cum a descris OXiD.

În ceea ce privește sound-ul, depinde și de restul echipamentului. Poți veni într-o zi să-ți prezint sistemele pe care le-am dezvoltat eu, folosind electronică activă.

Link to comment
Share on other sites

Guest serby

Cu un milion nu prea ai ce face ca sa inbunatatesti sunetul chitarii. Incearca sa gasesti niste doze chinezesti care sa sune bine (date jos de pe o copie deluxe). Te sfatuiesc sa iti iei humbucker-e si sa faci rost de un pickguard potrivit pt ca la singlecoil-urile chinezesti vei avea mari probleme cu zgomotul. Poti adauga ceva folie metalica in cavitate ca sa ecranezi chitara. Pt ceva sustain poti sa blochezi bridge-ul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.