www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Piesa Metal Chitara Solo


Guest dragoscolce
 Share

Recommended Posts

Guest dragoscolce

Aici aveti o piesa de metal dea mea :)) . Ce sa va zic ? :-?? Alone ii zice pentru ca am vrut sa descriu starea in care esti atunci cand esti nervos si singur . Cat de reusita e aceasta descriere e partea a doua :))

Oricum sper sa va placa :)

Ce va place sau nu puteti spune printrun comentariu

Astept critici constructive :)

Dragos

PS : stiu ca ma cam tradat sustainu :)))

Alone.mp3

Link to comment
Share on other sites

Guest Forsaken

Mie mi se pare decenta melodia. Se simte influenta metalului de anii 80, mai ales Metallica. Nu stiu de ce mi se pare ca aud si un pic de Pantera pe acolo (la inceput)

 

In opinia mea: Rifful principal este punctul forte al melodiei, bateria e ok pe alocuri, dupa minutul 2 cand incep solourile pentru mine devine cam anosta (desi tehnic sunt de nota 9-10). Daca as stii sa cant la chitara, personal, as merge pe niste solouri mai scurte, mai catchy, mai putin tehnice mai a la anii '90.

 

Succes

Link to comment
Share on other sites

Guest dragoscolce

in primul rand multumesc de coment

deci eu am vrut o piesa solo gen satriani [referindune la structura] deci practic primul solo e ca o strofa al doilea e refrenul al treilea a doua strofa si ultimul e soloul propriuzis .

 

si pot sa spun ca la imfluenta mai ghicit . daca ziceai si dream theater erai boss :)))

Link to comment
Share on other sites

Guest Jancsy Danko

interesanta piesa, cam spre thrash,solourile sunt bestiale, pe final parca e o combinatie intre pantera si metallica.....

keep up the good work

Link to comment
Share on other sites

Guest dragoscolce

chiar la inceput . chestia cu octavele e inspirata din under a galss moon /lost not forgotten de la DT .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mi se par niste idei bune pe acolo, dar mai ai mult pana sa ai o piesa in adevaratul sens al cuvantului. Rifurile sunt ok dar nu ma dau neaparat pe spate si interpretarea e putin murdara, atat la rifuri cat si la solo. Solo-urile au idei misto in schimb. De obicei, pe notele asa de inalte, lumea face un vibrato. Solo-ul care alearga mai repede are o energie buna, acolo mi-a placut cum a pornit.

Nu stiu daca sa mai comentez despre sound; asa o sa creada lumea ca ma dau mare caci asta fac cam la toate topicurile in ultima vreme, dar nu are legatura cu asta, pentru nici eu nu ma pricep foarte bine, doar ca, simt nevoia ca trebuie spus ceea ce trebuie spus: sound-ul nu te lasa sa asculti piesa.

Adica toba suna foarte rau, distorsionat, MONO :| si fara nicio umanitate in ea si nici nu e scrisa prea bine; la unele faze se opreste aiurea, fara sa dea accent si tot felul de chestii.

Altceva: nu ai bass. Inteleg ca poate nu ai o chitara bass, dar poti pana la urma sa dai din procesor sau ce ai tu un pitch down cu o octava mai jos si sa tragi un "bass", pe care sa pui un eq. Ori sa iti iei un vst de bass, nu e chiar mare bataie de cap, sa fie ceva acolo.

Un alt lucru la fel de important: chitara ritm se trage de 2 ori si se face panning: una pe stanga si una pe dreapta. Solo-urile sunt reprezentate de o a treia chitara, care sta in centru. Daca ai fi facut asta, sunt sigur ca ar fi fost totul mult mai bine.

Parca cu tine am vorbit odata despre niste tobe? De ce nu ai incercat? Poate ar fi fost mai bine, cred. Oricum, spor la treaba mai departe!

Edited by Vulgar_display_of_Alex
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.