www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sound Settings


AyAndrei
 Share

Recommended Posts

S-a discutat ceva asemanator aici - ideea e ca nu poti sa scoti orice ton cu orice fel de echipament. Cum a zis si FiveseveN, ti-ar trebui absolut tot echipamentul pe care il are Zakk Wylde - chitare, amplificatoare, pedale & all the like, ceea ce e putin probabil.

 

In plus, chiar si daca, prin absurd, l-ai avea, nu prea cred ca te-ar putea ajuta nimeni in sensul asta - n-am prea auzit niciun chitarist sa "dea tot afara din casa" in ce priveste modul cum obtine un anumit ton.

 

Tot ce poti face e sa asculti cat mai bine melodiile lui, sa fii atent la ton, si, in masura posibilitatilor, sa incerci sa obtii un sunet cat de cat apropiat de cel al lui Zakk Wylde cu ceea ce ai acum. Trebuie umblat masiv "la butoane", mai ales ca vad ca ai un Fender Mustang IV, deci te poti juca la el ore intregi cu tonele de optiuni si de efecte pe care le are. Iti trebuie numai un pic (mai multa :)) rabdare.

 

Poti incerca eventual sa cauti pe FenderFuse, daca ai cont acolo, poate gasesti niste setari de amp, ceva care sa se apropie de tonul lui Zakk.

 

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Chestia era doar sa ma ajutati putin pentru niste nume de efecte , adica sa stiu care sa le folosesc , momentam am decat overdrive, dar as putea face rost si de altceva. Si cateva setari de EQ, normal ca nu as cere sunetul identic, e imposibil. Orcum , o sa incerc sa ma joc pe amp. Si sper sa am si rabdare. Multumesc mult orcum.

Link to comment
Share on other sites

Cu timpul vei învăța să identifici "părțile componente" ale "tonului". Pentru început e util un multiefect, fie că e software și-l rulezi pe PC sau o unitate tip procesor.

Poți afla ce și cum folosesc diverși artiști cu ajutorul sitului GuitarGeek și a diverselor "gear tours" de pe YouTube.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.