www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

<Mike_Kidlazy>


Recommended Posts

Cheesy, ne-cheesy, vorba e ca people still seem to like them... sau macar o parte din ei. 

In alta ordine de idei, nu prea ascult Gojira to be honest, nu stiu decat 2-3 piese de la ei, but I'll have a look at what they've got si in masura in care ma tin mainile, vedem ce iese. 

Si in alta ordine de idei :) , as always, las si eu asta aici. Enjoy (or not)!

 

Edited by mike_KidLazy
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Siiiii... inca un remake, de data asta la "Faint" de la Linkin Park, pe care initial am cantat-o la inceputul lui 2013. Cum prima versiune seems cringy as hell to me right now, am zis sa pun la bataie tot ce am mai bun si sa finally do this song justice. Ce mi-a iesit, se poate vedea mai jos. Enjoy (or not)!

Si ca sa fie treaba treaba, mai las inca o data aici si versiunea anterioara (nu de alta, dar daca mie mi-e lene sa sap dupa ea in topicul asta, ma indoiesc ca altcineva ar face-o :P ).

 

Link to comment
Share on other sites

M-am hotarat sa postez si separat riff-urile pe care le-am scris pentru filmuletul "Riff Battle" din pagina anterioara. Ma gandesc foarte serios sa incep o noua serie de video-uri pe canal cu zdranganeli din astea scurte ("Random Riffs"). Am zis ca daca tot nu mai am nici timp si nici inspiratie sa scriu piese full, si daca tot e scurt attention span-ul consumatorului obisnuit de continut online, hai sa incerc asa. Simt cumva nevoia sa ies un pic la rampa si cu niste galagii personale, nu doar cu "covoare". So, here it goes:

Riff #1: 

Riff #2:

Restul, in curand :) . Until then, enjoy (or not)!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 31/05/2022 at 11:31, hourglass said:

Ala e un schecter banshee din penultimul clip, nu?

Cautam sa iau unul si vad ca nu se mai fabrica. Cum iti e chitara? Daca cauti vreodata sa o schimbi, let me know :) Ms

Da, e un Banshee Extreme 7. Sincer, imi place super mult chitara, e foarte comoda si versatila, si arata bestial :D . Pacat ca n-am apucat sa fac prea multe video-uri cu ea pana acum. Momentan nu ma gandesc sa ma despart de ea (desi m-a mancat in partea dorsala si mi-am mai luat inca un 7-string... mama lui de GAS), dar daca imi vin vreodata idei, I'll definitely let you know :) . 

On another note, acum vreo luna si ceva am zis sa fac un upgrade de la al meu Digitech RP500 la un Mooer GE300. E misto rau jucaria, mega-complexa, cel putin in comparatie cu Digitech-ul, asa ca mi-a luat cateva ore sa-mi gasesc tonurile pentru piesa asta, dar as zice ca a meritat efortul at the end of the day. Mi se pare ca nu suna chiar asa de rau. Ce a iesit, puteti asculta mai jos. Enjoy (or not)!

 

Edited by mike_KidLazy
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, mike_KidLazy said:

la un Mooer GE300

am stat si eu sa ma uit la mooer acum ceva timp cand incercam sa ma hotarasc spre ce merg. am ales line 6 pod go intr-un final :) great units, if you really dig your head into them. de asemenea, nu e necesar, dar IR-urile fac o diferenta considerabila

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 02/06/2022 at 23:09, hourglass said:

am ales line 6 pod go intr-un final :) great units, if you really dig your head into them.

Pfoai, FIX intre astea doua am avut si eu de ales. Mi-a placut si POD Go-ul foarte mult, mai ales ca e micut si nu ocupa tone de spatiu (iar softul lui POD Go Edit are o interfata ceva mai user friendly), insa am mers in final pe Mooer pentru ca mi s-a parut overall un pic mai customizabil decat POD Go-ul. Si da, IR-urile conteaza mult. Recunosc ca inca ma chinui sa gasesc tonuri similare cu ce scoteam cu Digitech-ul pe care l-am avut inainte, erau vreo 2-3 IR-uri in ala care mi-au placut maxim, le-am folosit la mai tot ce am cantat cu el. In schimb, cand gasesc un pic de timp o sa incerc functia de tone capture, poate imi iese ceva asa. Tin minte ca am vazut mai demult un fimulet pe YouTube in care a incercat Ola sa-si creeze un impulse response cu acelasi model de Mooer. Nu-mi mai amintesc exact ce si cum, dar incerc sa-mi bag nasul :) . 

In alta ordine de idei, here's the isolated guitar track from the previous cover. Enjoy (or not)! 

 

Edited by mike_KidLazy
Link to comment
Share on other sites

On 24/06/2022 at 15:30, Koroviev said:

Bai, tu saptamana viitoare implinesti 10 ani de cand ai pornit threadul asta!?! It's crazy!

La multi ani!

Mersi frumos! Intr-adevar, m-am uitat pe prima pagina si vad ca am pornit topicul pe 2 iulie 2012. It's crazy indeed. Cumva uitasem de asta, m-am tot concentrat in schimb pe faptul ca pe 12 august se fac 10 ani de cand am pus primul video pe YouTube cu mine la chitara. Si am zis sa-mi "serbez aniversarea" printr-un collab video mare cu subscriberii just to have some fun together. O sa postez si aici filmuletul cand va fi gata, ca sa fie treaba treaba :) . Apropo, daca mai da careva cu ochii de postarea asta, lista de participanti pentru collab e deschisa pana pe 31 iulie, deci daca e careva interesat, PM me for more details.

In alta ordine de idei, acum cateva saptamani i-am vazut pe YONAKA live in deschidere la Evanescence. Habar n-aveam cine sunt, nu auzisem de ei, but I was instantly blown away by their style, un amestec interesant de pop/dance/electro cu ceva riffuri de chitara si mult groove. Iar piesa asta is easily one of my favorites from them. Asa ca am zis sa-i bag un cover, poate mai afla si altii de ei. Enjoy (or not)!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Saptamana trecuta mi-a fost lene sa postez, asa ca azi avem portie dubla. O data, las mizeria asta:

Si a doua, avem una bucata short random riff, din filmuletul "Riff Battle" pe care l-am postat undeva prin aprilie. Deja am inceput sa lucrez la idei noi ca sa continui seria de random riffs si dupa ce le termin pe astea din "Riff Battle". Seems like a reasonable alternative to not being able to/not having enough time to write full-fledged songs anymore. Acestea fiind zise, enjoy (or not)!

 

Link to comment
Share on other sites

Cum ieri s-au facut 5 ani de cand Chester nu mai e printre noi, m-am gandit ca azi sa postez un remake la coverul meu pentru "Breaking The Habit". Desi e o piesa aproape enervant de simpla, cu doar doua riff-uri de chitara (ai putea zice chiar ca mai interesanta e partea de bass), cu toate astea ramane una din cele mai iconice piese Linkin Park. Pe cat e de simpla, pe atat e de atmosferica, de patrunzatoare. At least for me. Ca de obicei, am corectat greselile din versiunea anterioara si am cantat si partea de bass.Ce-a iesit, se poate vedea si asculta mai jos:

Iar pentru comparatie, las aici si versiunea veche, din 2013. Cringy AF, but it is what it is. De aici am pornit. Watch this at your own risk:

Acestea fiind zise, enjoy (or not)!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Piesa asta e foarte fun de cantat la chitara, dar tonurile au fost a pain in the a$$ to figure out. Cu toate astea, cred ca am facut o treaba decenta, zic eu. Ce-a iesit, se poate vedea si asculta mai jos. Also, observa cineva ceva nou in video-ul asta? :P Enjoy (or not)!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Chitara izolata si taburi pe ecran pentru un cover mai vechi al meu la piesa "All About Us" de la t.A.T.u., cover pe care il puteti gasi in threadul asta cateva pagini mai "in spate" (doar ca mi-e lene sa sap eu dupa el si sa mai postez o data linkul aici :P ). Enjoy (or not)!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Una pe care ma tot tineam sa o cant de mult timp. But meh, better later than never. Asta a fost prima piesa Annisokay pe care am ascultat-o dupa ce am dat complet accidental peste coverul lor la "Nihilist Blues" de la Bring Me The Horizon. Got me hooked up instantly. Enjoy (or not)!

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Abia acum mi-am dat seama ca am uitat sa postez si aici filmuletul aniversar pe care l-am facut cu subscriberii in cinstea primilor mei 10 ani pe YouTube. Pe scurt, am dat un beat de toba si am zis lumii sa faca literally whatever they wanted cu el. Nu ma asteptam sa fie mai mult de 5-6 persoane maximum care sa participe, insa in final au fost 23. Fara mine :) . Ce-a iesit, puteti vedea mai jos. Ma gandesc sa mai fac din astea every once in a while, chiar a fost fain proiectul.

Pana una alta, enjoy (or not)!

 

Link to comment
Share on other sites

Piesa asta e super-mega simpla (recunosc ca imi place sa enervez lumea care imi cere sa cant chestii mai technice 😁), dar riff-ul ala e al naibii de addictive, it sticks to your ears immediately. Nu stiam piesa, am descoperit-o relativ recent, asa ca am zis sa-i trag un cover, mai ales ca n-am mai cantat de mult, nici cu Schecterul asta, nici cu acustica. That being said, enjoy (or not)!

 

Edited by mike_KidLazy
Link to comment
Share on other sites

Acum vreun an si jumatate scoteam primul meu cover la chitara si tobe pentru piesa "Headache" de la Motionless In White, impreuna cu Gerasimos Avgeris, un subscriber din Grecia. A iesit fain video-ul, asa ca Gerasimos mi-a propus sa mai facem inca un collab si mi-a dat track-ul audio si video-ul lui la tobe pentru "Venom" de la Bullet For My Valentine. Cum imi placea piesa, am acceptat instant, dar i-am zis ca e posibil sa dureze ceva vreme pana sa reusesc sa fac partea mea, pentru ca eram super prinsa cu altele, si in plus, la mine e mai ciudat cu coverurile - daca nu sunt in that mood, in that state of mind si nu vibrez cu piesa, nu imi iese pur si simplu. In fine, long story short, after lots of blood, sweat and tears, it's finally done and it's finally out. Sper sa va placa si voua macar pe jumatate cat ne place noua. Enjoy (or not)!

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.