www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Boss Gt6


 Share

Recommended Posts

Salutare. Stie cineva daca este posbil sa folosesc boss gt-6 pe post de pedale individuale? De exemplu sa apas pe prima pedala> pornesc/opresc distors, apas pe a 2-a pedala >pornesc/opresc delay etc.? Sa-mi explice si mie cineva cum sta treaba.. pe google am cautat de ma doare capul.

 

Trebuie sa exista ceva metoda, dar nu gasesc. Am tot umblat aiurea si am reusit sa pun delay on/off pe pedala de expresie si tap tempo pe pedala CONTROL...

Link to comment
Share on other sites

Cauta in manual functia "Manual" ar trebuii sa-ti poti pune pe fiecare pedala cate un efect ceva gen-Comp-Drive-FX-delay-Rev-etc......te prinzi repede daca citesti manualul

 

 

 

Uite-l aici!

 

Da, foileteaza putin manualul, se poate sigur. M-am jucat si eu pe procesor si mi-a placut.

Link to comment
Share on other sites

Lasati ma omul cu manualu vostru, e mai simplu sa intrebe pe forum sa i se dea mura in gura o anumita informatie de catre cineva care poate nici macar nu a atins modelul respectiv de procesor. Sincer acum... Nu stiu cati de pe forum s-au jucat ceva mai mult (adica sa-i descopere toate chichitzele) cu exact acelasi tip de procesor.

 

Ma, in manual trebuie sa scrie tot ce stie sa faca jucaria aia a ta. Plus ca si pe net gasesti o gramada de chestii, INCLUSIV MANUALUL.

Deci daca ai fi aruncat cu ochiu' pe net mai ca lumea ai fi gasit.

Nu trebuie sa umbli aiurea, trebuie sa citesti un pic manualul ca sa ai idee totusi de ce anume faci acolo. Daca umbli aiurea, sunt sanse mai mici sa rezolvi ce vrei tu sa faci. Plus ca atunci cand ai rezolvat pt un buton te trezesti ca a fost pura intamplare si nu stii cum sa faci pentru celelalte.

Edited by metal_messiah
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Salutare!

 

Nu va mai certati! :yay:

 

Faza e ca nu "prea"scrie in manual nimic de functia "manual"... sau cel putin nu am gasit-o eu. Sau ma rog, nici eu, nici altii... Solutia o fi, dar in alta parte si are legatura cu functia "assign pedal". Am incercat ceva si acolo conform unor "jumatati" de tutoriale gasite pe net, dar degeaba.

 

Acum sper sa nu credeti ca aberez... dar eu acum ma uit pe varianta pentru bass a acestui procesor... adica pe Boss GT-6B si imi cam prind urechile in legatura cu aceatsa functie. Am cautat pe forumurile din tara sau de afara si nimic... Din acest motiv am ajuns si pe aici. 

 

Ba mai mult, la un moment dat un moderator exasperat ca nu se gaseste solutia conform manualului (pe care multi il injura la greu) ii spunea initiatorului de topic ceva de genul:  "Daca nici asa nu merge, atunci scrie celor de la Roland".   :w00t:

 

Alt tip, pe alt forum romanesc care facea comparatie cu un GT10: "Din punctul asta de vedere nota maxima flacailor de la Boss, ca s-au gandit sa simpifice procesorul... GT-6 fiind cunoscut ca unu de-ti rupea creierii pana setai ceva." Doar ca pe final, "plange" totusi dupa GT6.

 

Sa mor daca mai inteleg ceva. Misto, nu-i asa?  :nay:

 

Deci pana la urma a aflat cineva cum se asigneaza efectele (patchurile) pe pedalele de jos?  :wee:

 

Merci.

Edited by Catalin S.
Link to comment
Share on other sites

Gata! Am aflat cu ajutorul lui Vali, colegul de trupa... "BOB" de pe forum.

Las si aici mesajul pentru generatiile viitoare. :))ok.gif.pagespeed.ce.FBsMC5B9aa.gif 


*****************

 

GT-6B: CHANGING PATCHES WITH THE NUMBER PEDALS.

Tags: gt-6b
The GT-6B's Number pedals (1-4) default to turn the effects on and off. Use the following procedure to change Patches with the pedals instead:

1. Press UTILITY. 

2. Use the PARAMETER right button to select "SYS: Patch Select." 

3. Use the PATCH/VALUE dial to select "BANK/NUMBER."

4. Press EXIT when finished. 
Edited by Catalin S.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.