www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

M-Am Bagat La Vocal


Grim
 Share

Recommended Posts

Sublim, mirific, extraordinar.

 

MÚZICĂ s.f. 1. Arta de a îmbina în mod armonios sunete pentru a exprima idei, sentimente. 2. Știința sunetelor considerate sub raportul melodiei, ritmului și armoniei. 3. Operă, bucată muzicală, melodie; (p. ext.) totalitatea operelor muzicale. 4. Formație instrumentală; orchestră. ◊ Muzică militară = fanfară; (fam.) a-i face (cuiva) muzică = a-i face (cuiva) gălăgie, scandal. [Var. musică s.f. / < lat., it. musica, fr. musique < gr. mousike – arta poeziei și a cântecului].
Link to comment
Share on other sites

Parerea mea e ca este un gen extraordinar de limitat, si nu cred ca se pune problema de acces la public mare, fani si castig financiar, vreodata. Nu ascult asa ceva, dar mi se pare prea putin ca ceva sa aiba 2 acorduri (cred ca 2 sunt) si sa sune rau, ca sound.

La voce nu ma pricep, dar cred ca e ok pentru ceea ce trebuie sa fie. Mi se pare ca death metalul, sau combinatiile moderne de metal de astazi atrag dupa sine o tehnica vocala mai buna - probabil ca de aici, vine si mai multa muzicalitate; dar in fine, vocea cred ca e ok acolo.

Un lucru nasol mi s-a parut mixul slabut - volumele nu sunt aranjate bine - si totodata, faptul ca chitara este una singura; in tot rockul, chitara se trage de 2 ori, chiar daca canta acelasi lucru, si se face panning: una in stanga si alta in dreapta, ca sa fie stereofonie, sau cum vrei sa ii zici. La tine e o singura chitara in centru. De asemeni, nu ai chitara bass.

Ce mi-a placut: mi se pare ca toba suna foarte bine; adica, sample-urile de toba sunt calitative, si chiar la un blast beat destul de lung si de obositor, nu te deranjeaza. Sunt curios, ce toba ai folosit?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.