www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
panda

Dominance 25W Clasa A

Recommended Posts

ultima realizare cu tubul 6C33S.sunet si dinamica de clasa A .3 canale independente[distors,overdrive,clean]4 si 8 0hm,fx loop cu volum de effect pe fiecare canal,midi in si midi out,foot sw.sunetul nu seamana cu nimic din ampurile consacrate,fiind extrem de masiv[de unde si sigla aleasa]aduce ceva cu ampul DAR .acela este un pp armonic,iar acesta este clasa A.nu pun sampler din principiu pt ca nu reflecta realitatea.cine este curios se suie in metrou si imi face o vizita.[[sigur nu o sa regretati timpul acordat unei vizionari]

post-663-0-31140200-1340196775_thumb.jpg

post-663-0-02181700-1340196796_thumb.jpg

post-663-0-35876100-1340196811_thumb.jpg

  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pot sa spun ca practic , am fost martor la "nasterea" acestui proiect . Am comunicat foarte mult cu Dl Panaitescu despre 6C33 si chiar incepusem sa ma gandesc la un proiect PP cu acest tub .

Numai ca la momentul testului , am fost un pic desumflat . Din cauza distantelor dintre electrozi, 6C33 are un comportament care afecteaza frecventele inalte . Si aici ma refer strict la domeniul frecventelor peste 5-6 Khz, unde este toata "coloratura" unui sunet de clean . Dar Dl Panaintescu a dres cumva "busuiocul" . In schimb pe canalele de drive, treaba se schimba destul de substantial . Nu am avut ocazia sa testez vreun DAR dar din sample-urile care le-am auzit , as zice ca este cam la fel de agresiv .

Edited by ggg

Share this post


Link to post
Share on other sites

foarte corecte aprecierile lui gelu.la momentul probelor ampul era inca in stadiul de"maimuta" adica un montaj pe masa.de atunci a trecut cam 1 luna si ceva si am reusit sa depasesc toate problemele,inclusiv cleanul.ieri a fost dan iliescu la mine si in cateva ore am pus la punct totul.de altfel intentionez in scurt timp sa organizez un work shop la sediul meu,unde voi prezenta in premiera cateva modele deosebite.numai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost saptamana trecuta sa-l vizitez pe Dl Panaitescu la sediul dansului si desi stiam de ceva timp ca doreste sa construiasca ceva si mai special nu apucasem sa pun mana pe ultima bunatate:D

Tin sa mentionez ca am testat acest head pe o boxa mica cu un singur difuzor (ce-i drept un difuzor Heritage ff bun) si chitara acordata in drop D...de regula eu cant in B si in A.

Pe scurt:

- Nu am auzit nicaieri asa clean, drive si nu mai spun de distors intr-o singura cutiutza

- Distorsul este nimicitor si ma oftic ca nu aveam chitara mea la mine si boxa 4x12:D...dar la o cantare viitoare poate o sa am norocul sa il testez live:)

- Sunetul per total foarte curat indiferent de reglaje si partea buna este ca daca vrei ceva asemanator trebuie sa investesti destul de mult in puteri si preampuri care sar de 3-4000 de euro...unde mai pui ca trebuie sa stai mereu sa te cari cu un rack destul de greu.

 

Aici vb de un amp ff bun si versatil pe care l-ai luat sub bratz, l-ai pus pe scena si poti incepe distractia\m/

 

Felicitari!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.