Vince Windrider Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 (edited) cabina de vopsit e gata deci de acum inainte pot oferi urmatoarele servicii: vopsire/lacuire instrumente muzicale:chitare electrice/acustice,sau alte instrumente care necesita asa ceva.deasemenea pot customiza parti.ca ex grifuri rosewood lacuite(arata intr-un mare fel dar tine de gust) pot oferi si custom in sensul ca aplic materiale hidrotransfer(da bine pe pickguard) reconditionare instrumente cu probleme:setari,reparatii inclusiv la partea electrica,polishare taste etc(fara retastare pentru ca nu e un procedeu care sa ofere calitate 100%) pot vopsi lacui si alte lucruri care necesita acest lucru si care nu fac parte din gama mentionata mai sus. ps:nu vopsesc cu vopsele slabe calitativ,nu vopsesc cu lac de mobila(sunt multi care cred ca asa se face)nu vopsesc swirling decat pentru cunoscuti pentru ca e un procedeu care tine de gust si care nu iese mereu din prima.nu vopsesc corpuri din lemn cu vopsele pe baza de apa(e foarte ok calitativ dar necesita timp de uscare foarte mare care poate afecta lemnul). vopselele folosite sunt din gama voc de la firme recunoscute pt calitate(in special lacul)cum ar fi sikkens,standox etc. timpul maxim de lucru ar fi o saptamana iar cel minim 2 zile tel:0727051997 bucuresti. Edited April 1, 2012 by victor_petrescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted July 1, 2012 Share Posted July 1, 2012 puteti schimba un fretboard rosewood cu unul de mapel, sau va ocupati numai cu vopsitul chitarelor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Windrider Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 doar vopsire/lacuire instrumente muzicale.ia legatura cu Eugenro.stiu ca el se ocupa de genul asta de lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OXiD Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 niste preturi pentru o schimbare vopsea ibanez rg370dx-eb in negru mat ? chitara e bolt-on. Totodata as mai avea vreo doua body-uri mai ieftine de vopsit tot in negru mat. In pret intra si pregatirea materialului (inlaturare vopsea, inchidere pori la nevoie etc ). Ai materiale cu chitari revopsite sa pot sa-mi dau cu parerea la calitatea lucrarii? Cu respect, Cosmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoica Ionut Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Am nevoie de lacuirea unui gat de stratocaster , este din maple . Cam la ce pret ? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serban Cavadia Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Buna seara, sunt pe cale sa cumpar o chitara clasica second hand ,de Regjhin, de vreo 40 de ani, intr-o stare care necesita imbunatatiti, strict dpdv estetic. Cu ce considerati ca ati putea sa ma ajutati , si cat ar costa? Va pot trimite niste poze, pt edificare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts