andrei_bass Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Piesa proaspata, inregistrata recent in "Nighttime Studios" (in coltul meu de langa calculator, in momentul in care toata lumea din casa era la somn). Versuri superbe ale lui George Tarnea, restul eu. Orice parere de bun simt este binevenita. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Mai intii, felicitari! Mie mi-a placut. Ce as avea de comentat: - vocea nu e chiar grozava. Mie imi suna destul de monotona si la sfirsitul versului unde incerci sa faci anumite inflexiuni parca nu-ti ies chiar bine. La fel si 'fade out'-urile cu vocea parca nu-s grozave. Dar oricum, instrumentalul e foarte bun, vocea e totusi decenta. Inca o data bravo de la mine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei_bass Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 Corect, nici eu nu sunt multumit de voce, insa pentru moment si in tonalitatea asta a fost tot ce am reusit. In mod cert e loc de mai bine. Multumesc pentru aprecieri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gorlan Him Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Chitara se aude mai tare ca vocea, incearca sa modifici asta. Ai o voce buna dar canta mai tare umpic. Instrumentalul este foarte bun, felicitari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts