www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Black Box M-Audio


Recommended Posts

De vanzare black box guitar performance recording system developed with ROGER LINN un efect de chitara superb 100 preseturi 100 user intrare microfon 100 presetuti tobe

40 modele de amplificator virtual ultra-fidele, 121 efecte, 100 patternuri de tobe ºi tuner de chitarã incorporate, sincronizarea efectelor ºi a tobelor cu tap tempo sau MIDI clock extern, interfațã audio 24-bit USB incorporatã cu ieºire S/PDIF. Black Box care a fost deja premiatã este conceputã pentru chitariºtii care doresc sã extindã potențialul creativ al chitãrii. Cu o gamã tentantã de efecte unice care se sincronizeazã automat cu tempo-ul cântecului sau pattern-urile de tobe incluse, Black Box vã permite sã obtineti cu usurinta efecte de delay complexe,filtre random, efecte de feedback pulsatorii ºi nenumãrate alte moduri de dinamizare a procesului de compozitie. Dezvoltatã în colaborare de M-Audio ºi Roger Linn Design, Black Box este primul instrument de creație pentru chitariºti care combinã amp modeling-ul, efecte sincronizate pe beat ºi un drum-machine.Compatibila cu Pro Tools M-Powered pentru inregistrarea pe calculator. Cu noua versiune 2, Black Box oferã 40 modele de amplificator?inclusiv emulația spot-on a celor mai bune amplificatoare de chitarã din toate timpurile. Unitatea mai incorporeazã peste 120 de efecte unice, dintre care multe se sincronizeaza pe beat cu pattern-urile interne de tobe sau cu un sequencer extern. 100 pattern-uri de tobe built-in cu tap tempo faciliteazã crearea si experimentarea cu usurinta a ritmurilor la diferite tempouri. De asemenea, mai are incorporat ºi un amplificator de microfon pentru înregistrarea ºi procesarea vocii ºi instrumentelor acustice. O simplã conexiune USB trimite semnalul direct în softul dvs. favorit de înregistrare pe calculator?ºi sincronizeazã tobele ºi efectele Black Box cu melodia dumneavoastra. Black Box vã oferã un sunet de excepție, efecte ºi ritmuri spectaculoase ºi, este singurul produs dedicat pentru chitarã din lume care vã conferã acces la Pro Tools M-Powered.Asta e copy/paste de pe un site !!pretul este 350 lei si nu prea sunt dispus sa negociez.

Link to comment
Share on other sites

Din pacate nu, sunt din tg-jiu (scuze de intarziere am fost afara din tara)

 

tot ce am de vanzare este adus din germania si austria numai de pe la studiouri si tot ce pun la vanzare functioneaza fara probleme si sunt ingrijite.in afara de faptul ca aduc diverse SH de afara mai cant din cand in cand si la chitara si mai stiu despre ce e vorba(ma refer la scule)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.