www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Alfa - promo CD si tribut U2


Guest devotee
 Share

Recommended Posts

Guest devotee

TRUPA ALFA

 

Trupa ALFA a luat fiinta in mai 2006 odata cu cooptarea lui Alex Chiciu - Lex aka al dvs. DEVOTEE :) (keyboards, guitar) la un proiect mai vechi initiat in vara anului 2005 de catre Gabriel Tache - Slapper (keyboards, composition, arrangement) si Dan Tache - Drimm (vocal, composition). Adesea la concertele trupei ia parte si Roger (drums, percussion).

In muzica trupei se regasesc numeroase influente ale stilisticii unor trupe de calitate cum ar fi A-Ha, Depeche Mode, INXS, Recoil, Ultravox, U2. Stilul abordat este pop-rock (new-wave/synthpop).

Trupa a sustinut doua recitaluri live, pe 10 si 22 iunie, “Romanian Tribute to Depeche Mode” in cinstea concertului acestei trupe din 23 iunie 2006 de la Bucuresti. La aceste concerte au fost prezente, alaturi de jurnalisti de la cotidiane centrale, si televiziunile Antena 1 si Antena 3 precum si echipa de filmare a Mute Records (Brown Owl Films), parte din concertul din 22 iunie urmand a fi inclus pe un DVD Touring The Angel.

Urmatoarea actiune a trupei ALFA va fi concertul din data de 15 iulie 2006, orele 20:30, in organizarea Primariei si Consiliului Local sect.4, la inaugurarea oficiala a Terasei de Vara Dookie (Strada 11 Iunie nr. 41, www.dookie.ro). Trupa va interpreta de aceasta data mult mai multe piese proprii, cateva piese de la Depeche Mode, cateva noutati de la alte trupe, insa a pregatit o surpriza pentru colegii www.U2.ro care frecventeaza si ei Dookie: 4 piese de la U2 intr-o interpretare proprie, baietii, fani Depeche Mode dar mari admiratori si de U2, intituland aceasta actiune “Tributul trupei ALFA pentru sustinerea petitiei Vrem sa vina U2 in Romania” http://petitie.atyclb.org

 

De aici puteti descarca albumul ALFA 2006 – Un Alt Drum Promo CD:

 

http://rapidshare.de/files/24342223/ALFA_-...omo_CD.rar.html

 

 

Si alte doua piese noi pe teme mai vechi:

 

http://rapidshare.de/files/24593747/piesenoiALFA.rar.html

 

Va asteptam!

 

dscn21693cg.jpg

Edited by devotee
Link to comment
Share on other sites

Guest devotee

Mai este o trupa Alfa in Cluj-Napoca. Canta jazz. Exceptional

Hm....nu am gasit pe net asa ceva....cand am denumit trupa....whatever....daca chiar asa este, o sa ne numim Alpha si gata :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salut ! Fara nici o suparare, muzica e new-wave si suna foarte bine, dar credeti ca puteti sa gasiti versuri si teme MAI INTELIGENTE ? Nu imi amintesc ca Ultravox (tot l-ati dat ca exemplu) sa fi abordat teme numai legate de dragoste... Din punct de vedere strict muzical totul e destul de misto si aveti potential enorm, dar versurile sunt de tot *******... Si uite-asa mi se face mie dor de o formatie romaneasca numita RADICAL DIN VAL :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.