www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Un Mic Ajutor


Guest PaLa
 Share

Recommended Posts

Am un microfon prin usb de la behringer c-1u daca mi-as lua o placa de sunet mai buna ar ajuta la calitatea inregistrarilor ? si ce placa ar fi buna interna sau externa ... Va multumesc !

Link to comment
Share on other sites

din ce citesc pe net : "In the C-1U, the XLR connector has been replaced with a USB jack.". Daca e asa, atunci ai un mare ghinion, pentru ca trebuie sa folosesti microfonul ca si interfata de sunet, si nu merge conectat la nici o alta interfata, neavand mufa XLR.

Iar in windows, orice program de imprimare care "stie" ASIO, nu poate deschide / accesa doua device-uri in acelasi timp (in asa fel incat sa ai playbak din interfata de sunet separata, si input din alta interfata - e.g. microfonul).

Daca folosesti Mac OS , ai putea sa creezi un aggregate device in Audio/Midi setup, si sa combini inputurile si outputurile dupa bunul plac, dar multi au avut rezultate nesatisfacatoare in felul asta.

Cred ca s-ar putea face si ceva asemanator in Windows, folosind Asio4All sau driveri WDM in aplicatii care suporta (gen Cakewalk Sonar), dar eu nu am folosit asa ceva, asa ca prefer sa nu spun prostii.

Edited by Pontius Pillates
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest DanyelLOVEmusiC

Bună seara!Au un amp foarte vechi tip WASHBURN SX12R si are doar input,output si phone si as vrea să stiu dacă se poate pune la el si o mufa tip 'foot switch' pentru pedale de efect!Eu mi-as dori să se poată face ceva cu el si mi-ar plăcea să primesc ceva sfaturi legate de problema asta!Vreau să fac lucrul ăsta pentru că sună mult prea sec doar cu reverb-ul si overdrive-ul si mi-as dori mai multă armonie când vine vorba de sunet! Dacă se poate face ceva,vă rog foarte frumos să mă anuntati! THANKS!

 

Link to comment
Share on other sites

E un amplificator cu un singur canal, deci nu prea ai avea ce să comuți din footswitch. Totuși dacă tot îl modifici se mai pot adăuga canale sau cel mai simplu un sistem care comută între două setări ale controlului "overdrive", eventual unul din ele presetat (e.g. "clean"). De putut sigur că se poate, întrebarea e dacă merită.

Acest footswitch (și altele în general) ar comanda amplificatorul. Pedalele de efect au controale independente, le poți folosi împreună cu orice amplificator (între chitară și intrarea acestuia).

 

PS: "Interests: GOD,HEAVEN,BIBLE,MUSIC". I foresee fun times.

Edited by FiveseveN
Link to comment
Share on other sites

Guest DanyelLOVEmusiC

Multumesc foarte frumos pentru sfat!Chiar apreciez si mă bucur că se poate face ceva!Apropo nu se pot conecta pedale si la input,adică orificiul cablului de chitară!

Link to comment
Share on other sites

Guest DanyelLOVEmusiC

Ce tare!Mă gândeam că trebuie desfăcut! Multumesc foarte frumos!Incă ceva,in stilul ce mi l-ai descris poti pune orice tip de pedală, numai să fie destinată folosirii cu chitara?Deci cele cu cabluri pentru FOOT SWITCH nu le pot folosi in input, numai cele cu 2 orificii de conexiune intre ele?Okey atunci,multumesc de răspunsuri!

Link to comment
Share on other sites

Nu prea inteleg la ce te referi tu cand te referi la "pedala foot switch". De obicei un foot switch comuta intre 2 sau mai multe chestii. De cele mai multe ori, cea mai banala forma de switch se foloseste pentru a comuta intre doua canale ale amp-ului. Multe amplificatoare au un canal clean si un canal boost/drive, etc. Se foloseste un switch pentru a comuta intre cele doua canale. Lucru care, acasa, de exemplu, ti-ar fi inutil, pentru ca poti oricand sa te apleci si sa apesi butonul amplificatorului care face acest lucru. De multe ori este preferat boost-ul oferit de canalul de boost sau drive din amplificator decat cel oferit dintr-o pedala. De aceea se foloseste un footswitch. De exemplu am un intro clean, dupa care am o parte in care vreau sa folosesc distors. Daca ma multumesc cu distorsul din amplificator, nu am nevoie decat de un switch pentru a canta ambele parti. Repet insa, chestia asta se foloseste cel mai des in cantarile live, unde nu ai posibilitatea sa butonezi amp-ul.

Pedalele de efecte moduleaza sunetul provenit din chitara si il transmit modulat la amplificator. Sunt o multitudine de efecte (distors, delay, flanger, reverb, etc.).

 

Mai bine ne spui ce rezultat doresti tu sa obtii si te putem ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Guest DanyelLOVEmusiC

Salut! Acum am inteles la ce te referi tu! Scuza-ma,am fost putin cam incurcat si te-am incurcat si pe tine, in schimb, asta era nedumerirea mea,legata de conexiunea in input a pedalelor de efect! Stii, vroiam sa vad daca pot conecta Delay-uri, Compresoare , Distors-uri s.a. ! Oricum multumesc de raspunsuri! Legat de chitara electrica ma stiu la partile astea legate de ton, dar nu prea la partea electrica!Nu prea am experienta la din astea!Okey va salut! Probabil voi posta mai tarziu si in alte topicuri mai potrivite problemelor pe care le voi intampina!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.