www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristi Minculescu se retrage


Guest
 Share

Recommended Posts

  • 9 months later...

Pe Europa FM , se da piese de la Iris.. Adica cat am ascultat eu radio-ul a dat numai piese de la Iris si a vorbit despre el :)

 

Pacat de el... Sincer sa fiu nu sunt un mare fan Iris , dar imi place cum suna ! si bine a zis :"u mai câştigă bani şi nu mai poate să o ducă. Este nemulţumit că nu se câştigă bani în ţara asta" :respect:

Link to comment
Share on other sites

Cum poti sa compari piata din Anglia cu piata din Romania? Cum poti sa compari turneele The Beatles cu zdranganelile de la festivalul berii si zilele oraselor? Cum poti compara doua perioade atat de diferite? :unsure:

 

Vrei bani din muzica, aplici alte strategii. Canti in engleza, canti alt stil. Dar nu scoti 4 albume adresate mai nimanui si vii sa te plangi ca nu castigi bani...

 

Pe mine atitudinea ma deranjeaza, nu neaparat ce canta.

Edited by 'mnezãu
Link to comment
Share on other sites

Prea devenisera ''filozofi'' si cu stilul gen Lolograf (pardon, Holograf). Am facut greseala sa le cumpar un album cu cativa ani in urma (vreo 5 cred) fara sa il ascult initial pe net. Am arucat CD-ul. O balmajeala aiuristica de gemete de iubit parasit de femeie si osandit pe vecie la laba, si cam atat.

De cand cu Felicia (beibi beibi) si de cand cu trendul asta imbecil de a geme in fofoloanca (vezi Lolograf, Directia 5, Cargo si alti asemenea fosti baieti de isprava deveniti 'rockisti baladisti') s-au basit de tot. Acu'15 ani la concertul aniversar de 15 ani m-au scos din minti. Acum cateva luni, la concertul de 30 de ani, cu exceptia catorva piese vechi, restul a fost acompaniat de bataile din palme ale catorva adolescente. De jena probabil, mai pocaneau din labe si altii pe acolo, dar departe rau de tot de atmosfera de acum 10, 15, 20, 25, 30 de ani.

Pe de alta parte mi se pare normala retragerea lui Cristi. Proababil a obosit si el, la varsta pe care o are si trecutul si prezentul lui medical, pe langa frustrarea de a trebui sa cante cacaturi pentru a vinde cateva discuri. Si, sa fim seriosi, restul trupei este obligata sa se traga, in compozitie, dupa vocal, mai ales cand in cazul de fata vocalul este emblematic.

Sincer, odata cu retragerea lui Cristi am sentimentul ca formatia va renaste si cred ca vom avea surprize placute, iesind din pop sau cum s-o numi ce au facut in ultimii ani, si reinceperea unei noi ere (scurte probabil), dar care va reaminti de perioada in care au cucerit de fapt publicul romanesc.

Personal le tin pumnii si lui Cristi si trupei Iris, indiferent de componenta, si nu o sa uit niciodata anii in care mi-au fost idoli.

'Buna seara, prieteeeni' :))

Edited by Rãspopitu'
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Cristi Minculescu a ales să părăsească România şi s-a stabilit definitiv în Germania. În plus, după ce a renunţat la trupa Iris, cântăreţul a înfiinţat o nouă trupă: Lotus.

 

http://www.gandul.info/magazin/dupa-ce-a-renuntat-la-iris-cristi-minculescu-le-mai-da-fanilor-o-veste-trista-10350662

 

Bine că e sănătos: http://forums.rgc.ro/topic/31709-cristian-minculescu-spitalizat/

Link to comment
Share on other sites

Cristi Minculescu se retrage ...

 

... slava Domnului

 

(de la concertul de 25 de ani incoace Iris a devenit incet incet o trupa penibila)

Edited by serby
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Solistul Cristi Minculescu, chitaristul Valter Popa şi basistul Doru Borobeică părăsesc grupul Iris la finalul lunii august, a confirmat pentru News.ro toboşarul şi fondatorul trupei, Nelu Dumitrescu, care a declarat că formaţia merge mai departe, într-o nouă formulă „extraordinară”, şi va lansa noi piese începând cu luna septembrie.

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/minculescu-si-doi-colegi-parasesc-iris-ce-se-va-intampla-cu-formatia-757234

 

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.