www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jesus Christ Superstar


Guest thunder

Recommended Posts

Guest thunder

Am placerea sa va anunt ca incepand cu data de 3 iulie aveti ocazia sa vedeti gratuit spectacolul Jesus Christ Superstar, pus in scena de catre studentii de la UNATC, clasa prof. Adrian Pintea.

 

Pe 3 iulie are loc premiera si reprezentatiile sunt pana pe 19 iulie, in urmatoarele date: 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19.

 

Locul de desfasurare este sala ArCub, situata fata in fata cu ambasada SUA. Ca reper: Hotelul Intercontinental.

 

Spectacolele incep in jurul orei 19, intrarea este gratuita!

 

 

Pentru cei dintre voi care nu au auzit de acest musicall (de altfel celebru), o scurta prezentare: a fost scris in anii ‘70 de catre Andrew Lloyd Webber (muzica) si Tim Rice (versuri).

 

Genul este rock simfonic, un amestec foarte reusit de rock, jazz-rock, funk, pop, rock progresiv. Dupa cum v-ati dat seama din titlu, tema operei este alegoria vietii lui Iisus Christos. Urmarind indeaproape cronologia evenimentelor din Noul Testament, autorul plaseaza actiunea in perioada ascensiunii lui Iisus Hristos si a apostolilor in randul multimii, mergand pe 3 planuri: pildele si minunile lui Iisus, complotul lui Iuda si urzeala tesuta de farisei si preoti pentru a-l prinde si rastigni. Punctul culminant al operei este crucificarea si moartea lui Iisus iar deznodamantul …veti vedea voi.

 

 

Este un spectacol suta la suta live ce implica muzica (trupa rock si orchestra), coregrafie, voci, lumini. Sunt peste 20 de actori si 15 muzicieni, instalatie de sunet si lumini profesionala.

 

Exista si o pagina web cu mai multe detalii: http://www.unatc.ro/index.php?lang=ro&dir=...ubf=1x01_anglo/

 

...ne vedem pe acolo

Link to comment
Share on other sites

Guest claxonn
Am placerea sa va anunt ca incepand cu data de 3 iulie aveti ocazia sa vedeti gratuit spectacolul Jesus Christ Superstar, pus in scena de catre studentii de la UNATC, clasa prof. Adrian Pintea.

 

Pe 3 iulie are loc premiera si reprezentatiile sunt pana pe 19 iulie, in urmatoarele date: 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19. ...

 

Asta am vrut sa aud! Luni sunt si eu in Bucuresti .. in delegatie, si nu stiam ce sa fac seara! Numai bine, o sa fiu si eu pe acolo cred.

Edited by claxonn
Link to comment
Share on other sites

Guest claxonn

Mai.. dar nimeni nu vine deseara?

 

Eu merg sigur. Daca are cineva chef, poate ne vedem p'acolo si poate bem o bere dupa. Ca sa ne recunoastem, poza mea e in avatar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.