K.A.T.S.

Chitara Acustica

Recommended Posts

Salut Cyfer,

De ceva vreme am o acustica Reghin, veche de cand lumea si pamantul, pe care am incercat sa invat cate ceva. Din nefericire nu prea mi-a iesit asa ca mi-am strans niste bani si vreau sa-mi cumpar o acustica noua. Dupa ceva timp pe intrebat pe ici si colo, de studiat site-uri de specialitate etc. m-am decis asupra unor chitari insa nu sunt sigura care ar fi cea mai ok. (Stilurile spre care ma indrept sunt heavy metal, alternative rock, alternative metal.)

 

Epiphone DR-100 : http://www.allegromu...-dr-100-eb.html

Fender CD-60 : http://www.guitarsho...odus.php?pid=51

Ibanez V50NJP : http://www.esound.ro...tica,p-847.html

 

Am citit topicul http://forums.rgc.ro...c/9103-un-sfat/ si am inteles cam ce ar trebui sa verific la ea, insa vroiam si o parere din partea ta. (in speranta ca ai incercat cumva vreuna din ele)

 

Multumesc anticipat :)

 

 

 

Edited by K.A.T.S.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personal, am avut o chitara Epiphone DR-100. Este foarte frumos lucrata sau cel putin asa era cea pe care am avut-o eu. Am avut placerea sa cant si pe un CD-60 si pot spune ca, comparandu-le am ajuns la concluzia ca epiphone-ul suna putin mai infundat si are actiunea putin mai inalta decat fenderul. dintre cele 2 as alege Fender. Despre ibanez nu iti pot da date. Cat despre stilul spre care te indrepti, cand canti pe o acustica nu prea are importanta deoarece pe acestea (cel putin pe cele enumerate de tine ) poti sa abordezi orice stil.. Dar daca vrei sa te indrepti spre aceste genuri cu adevarat, iti recomand sa iti iei o chitara electrica nou in acelasi pret ( un squier daca mai strangi putin ) sau poti sa incerci sa gasesti aici pe forum una second dar buna. Daca nu ai bani de amplificator o vei putea conecta la un PC. Sper ca am fost de folos :)

 

Cu respect,

Pop Lucian - Ovidiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

În completare la ce a zis Metalzone91,

Eu nu cred cã am avut experiențe directe cu chitarele respective, dar cel puțin Epiphonul și Fenderul le-am mai vãzut la elevii mei, aceleași modele sau modele similare. Pentru banii respectivi sunt chitare decente și sunã bine. Oricum calitatea va fi probabil de zeci de ori mai mare decât la Reghinul tãu vechi.

Cred cã cel mai bine e sã cânți pe fiecare, sã urmãrești detaliile pe care le-am expus în topicul despre alegerea unei chitare, dar mai ales sã vezi care-ți place mai mult. Eu când iau o chitarã în mânã, cumva știu dacã pot sã mã înțeleg cu ea sau nu :) Încearcã sã apelezi și la intuiție.

Baftã!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.