www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Guest K.A.T.S.

Chitara Acustica

Recommended Posts

Guest K.A.T.S.

Salut Cyfer,

De ceva vreme am o acustica Reghin, veche de cand lumea si pamantul, pe care am incercat sa invat cate ceva. Din nefericire nu prea mi-a iesit asa ca mi-am strans niste bani si vreau sa-mi cumpar o acustica noua. Dupa ceva timp pe intrebat pe ici si colo, de studiat site-uri de specialitate etc. m-am decis asupra unor chitari insa nu sunt sigura care ar fi cea mai ok. (Stilurile spre care ma indrept sunt heavy metal, alternative rock, alternative metal.)

 

Epiphone DR-100 : http://www.allegromu...-dr-100-eb.html

Fender CD-60 : http://www.guitarsho...odus.php?pid=51

Ibanez V50NJP : http://www.esound.ro...tica,p-847.html

 

Am citit topicul http://forums.rgc.ro...c/9103-un-sfat/ si am inteles cam ce ar trebui sa verific la ea, insa vroiam si o parere din partea ta. (in speranta ca ai incercat cumva vreuna din ele)

 

Multumesc anticipat :)

 

 

 

Edited by K.A.T.S.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Metalzone91

Personal, am avut o chitara Epiphone DR-100. Este foarte frumos lucrata sau cel putin asa era cea pe care am avut-o eu. Am avut placerea sa cant si pe un CD-60 si pot spune ca, comparandu-le am ajuns la concluzia ca epiphone-ul suna putin mai infundat si are actiunea putin mai inalta decat fenderul. dintre cele 2 as alege Fender. Despre ibanez nu iti pot da date. Cat despre stilul spre care te indrepti, cand canti pe o acustica nu prea are importanta deoarece pe acestea (cel putin pe cele enumerate de tine ) poti sa abordezi orice stil.. Dar daca vrei sa te indrepti spre aceste genuri cu adevarat, iti recomand sa iti iei o chitara electrica nou in acelasi pret ( un squier daca mai strangi putin ) sau poti sa incerci sa gasesti aici pe forum una second dar buna. Daca nu ai bani de amplificator o vei putea conecta la un PC. Sper ca am fost de folos :)

 

Cu respect,

Pop Lucian - Ovidiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

În completare la ce a zis Metalzone91,

Eu nu cred cã am avut experiențe directe cu chitarele respective, dar cel puțin Epiphonul și Fenderul le-am mai vãzut la elevii mei, aceleași modele sau modele similare. Pentru banii respectivi sunt chitare decente și sunã bine. Oricum calitatea va fi probabil de zeci de ori mai mare decât la Reghinul tãu vechi.

Cred cã cel mai bine e sã cânți pe fiecare, sã urmãrești detaliile pe care le-am expus în topicul despre alegerea unei chitare, dar mai ales sã vezi care-ți place mai mult. Eu când iau o chitarã în mânã, cumva știu dacã pot sã mã înțeleg cu ea sau nu :) Încearcã sã apelezi și la intuiție.

Baftã!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest K.A.T.S.

Multumesc mult pentru raspunsuri. :) Pana la urma m-am hotarat asupra Epiphone-ului pe care l-am si achizitionat. Multumesc anticipat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.