www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[Servicii] Caut De Lucru La Un Magazin De Muzica/studio


punkbass
 Share

Recommended Posts

Cum zice si titlul, caut de munca undeva la un magazin de muzica sau studio. Am putina experienta cu gestiunea, dar cand vine vorba de informatii despre orice chitara/comparatie intre lemn/electronica sunt foarte priceput, lucru care se poate usor verifica. Ma pricep foarte bine sa fac setup-uri la instrumente de altfel. Ma descurc foarte bine si cu programe de studio, inregistrari, cablare pentru scene live etc. Dati-mi o sansa.

 

P.s: buCUResti :>

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

fac si voluntariat 3 luni :>

 

Sfat prietenesc, sa nu faci voluntariat 3 luni, maxim 1 zi sa vada cum te descurci, alea 3 luni trebuie sa fie de proba, unde eventual o sa ai 75% din salariul pe care il primesti dupa astea 3 luni daca te vor.

O sa vezi ca iti trebuiesc bani sa mananci/stai undeva, nu rezisti 3 luni fara sprijinul familiei.

Link to comment
Share on other sites

Nu exista 75% din salariu. In perioada de proba, chiar daca este de o zi sau de 3 luni, beneficiezi de absolut toate drepturile pe care le ai ca si angajat. De asemenea, perioada de proba se adauga ca vechime in munca. Singura diferenta este ca la incheierea perioadei de proba poti fi dat afara fara preaviz.

Incearca sa-ti trimiti CV-ul insotit de o scrisoare de intentie pe unde ai vrea sa te angajezi, cu siguranta ai pus ochii pe unul sau doua magazine. Chiar daca nu ai gasit post facut public pe Bestjobs sau la ei pe site, n-ai de unde sa stii de unde "sare iepurele".

Chiar vazusem acum vreo doua saptamani, un reportaj, despre o societate care asigura suport tehnic la tot felul de concerte. Lumini, sunet, scena, etc. Se plangeau oamenii ca nu gasesc angajati, ca toata lumea cauta de munca in fata calculatorului si nu mai vrea nimeni sa puna mana sa care scule.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 months later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.