www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recomandari Bass


Guest LittleAngus
 Share

Recommended Posts

Guest LittleAngus

Salut , vreau sa-mi cumpar o chitara bass cu 4 corzi dar nu stiu pe care sa o aleg . Imi puteti recomanda una pana in 1000 Ron?? Multumesc .

Link to comment
Share on other sites

Pentru ca are single coil la volume foarte mari si cu distors bazaie putin. Daca sunt ambele doze pornite nu mai bazaie. Pentru hard rock nu prea ai nevoie de tonuri distorsionate, asa ca nu cred ca ar fi o problema. In general Jazz Bass au un ton foarte clar, atunci cand sunt pornite ambele doze nu are bazait deloc, asa a fost proiectat de tata Leo Fender.

 

Daca vrei sa vezi exact cum sta treaba cu el te invit sa il probezi pe al meu, probatul e gratis, daca vrei sa si pleci cu el acasa trebuie sa lasi la schimb niste bani.

Link to comment
Share on other sites

Guest malakian

Incearca ceva din seria IGB de la Aria. Eu am un IGB-35, dar am probat si IGB-48, suna bine amandoua, au si doze active, ambele costa sub 1000 ron. Sincer, mie imi place mai mult IGB 35, dar poate sunt subiectiv. Acuma...nu am idee daca se potrivesc chiar foarte bine pentru genurile specificate de tine, eu cant chestii mai rele fata de ce vrei tu (Sabbath, Metallica, SOAD, Rammstein), dar merita sa le incerci.

 

Oricum, probeaza cat mai mult inainte sa cumperi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

am eu aria igb 35 si face treaba acceptabila...dar daca tot dispui de suma asta nu iti lua acest bass.Incearca un ibanez Ice man (era pe forum aici sau pe xbass) sau de ce nu un epophone thunderbird ( http://www.xbass.ro/forum/threads/6543-Vand-Epiphone-Gothic-Thunderbird ) sunt variante cauta... intra si pe okazii

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

:D Tare.

Mã refeream la modelele J și P în general, desigur. Sunt acum pe piațã modele care acoperã o plajã stilisticã mult mai mare, iar evident conteazã mult și în ce îl bagi.

 

Daca vrei un bas pentru hard rock dar care sa fie si versatil poti lua un MusicMan. AC/DC au cantat pe unul live in 78. Costa doar 11700 RON (117 milioane lei vechi).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.