• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
Killahead

Lectia 2: Acordurile De Baza

1 post in this topic

"Sunt incepator, am o chitara acustica"

Lectia 2: Acordurile de baza

In aceasta lectie vom invata cum sa tinem chitara, cum tinem pana, care este pozitia mainii stangi, numerotatia degetelor, dar mai ales vom invata care sunt acordurile de baza, cum le prindem pe chitara si cum le citim daca le vedem scrise.

Probabil ca acum la inceput ele nu vor suna perfect, adica vor suna mai neclar. Nu trebuie sa va faceti nicio grija, trebuie doar sa le exersati pana veti avea forta in degete (eu recomand o chitara acustica, e cea mai ideala)
Atunci cand veti avea destula forta, acordurile vor suna "curat" si veti fi foarte multumiti de voi!


Mai jos aveti 3 poze cu acordurile despre care am vorbit (le-am desenat special pentru voi)

Lectia 2: Acordurile de baza

http://youtu.be/FbtV_l7ec3Q?list=PLZ7xhpHFg8I0ZdeN-VduLEL9rsW5LfeGj

Edit 31.01.2015
Lectia 2 a fost vizionata pana la restructurarea din 31.01.2015 de 13470 de ori.
Multumesc!

post-1237-1150316814_thumb.jpg

post-1237-1150316849_thumb.jpg

post-1237-1150316887_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.