www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Viorel(Vio)


Marian90
 Share

Recommended Posts

Salutare ! Vreau sa fac si eu o mica precizare referitoare la repararea unui amplificator pe lampi de domnul Viorel(Vio) la care basul era aproape inexistent din cauza unui potentiometru pe care Vio a trebuit sa il schimbe . E dupa ce la schimbat, sunetul amplificatorului a inceput sa capete si bassul. Ce vreau sa spun , apelatii la Vio cu toata increderae nu pentru reparatii ci pentru amplificatoare fiindca omul asta este passionat ,lucreaza foarte foarte bine si nu isi bate joc ca altii asa cum am patit eu. Nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba , am fost si am vazut ce ce face si cat de ingrijit lucreaza . toate produsele pe care le realizeaza sunt de calitate inalta si isi merita toti banii.

Link to comment
Share on other sites

Am fost si eu la Viorel cu un amplificator cu care am avut ceva probleme si atunci tocmai punea la punct ultimele detalii pentru noul amplificator de 15W. Am putut sa remarc de la bun inceput lucratura extrem de ingrijita si selectionarea extrem de atenta a componentelor: transformatoare proiectate special pentru acest amplificator, lampi NOS, condensatori de calitate, solutii constructive pe care nu le-am vazut in multe amplificatoare. Pretul pe care il cere pentru un astfel de amplificator mi se pare unul extrem de mic, genul asta de amplificatoare handmade si handwired costa in general in jur de 700-800 Euro la producatorii boutique mai putin cunoscuti, si mult mai mult la cei deja consacrati. Singura critica pe care eu personal as aduce-o fata de un producator deja consacrat ar fi prezentarea grafica destul de comuna, care desi arata foarte bine parca nu are personalitate.

Link to comment
Share on other sites

Subscriu cu douã mâini asupra calitãții execuției amplificatoarelor marca VioTUBEAMP ( din punct de vedere al rezultatului final, cã la piese nu mã pricep, ca sã-mi dau cu pãrerea ).

 

Mã mândresc ºi io cã fac parte din "club", însã am intervenit mai mult în legaturã cu ultima parte, despre "prezentarea graficã". Aici e deja în discuție beneficiarul ºi cât de mult e acesta dispus sã iasã din canoanele tiparelor clasice.

 

Vio rulez ! :respect:

Link to comment
Share on other sites

Vio tubeamp (Viorel) face numai amp-uri custom iar grafica ti-o poti alege cum vrei tu ,fiecaruia ii place o anumita grafica si un anumit sunet nu poti sa faci una care sa multumesca pe toata lumea si este normal sa fie oarecum inspirat de alte amp-uri mai celbre iar in privinta calitati nu are rost sa vb lui Vio nu ii plac decat lucrurile calitative iar de ficare data cand a reparat un amp al cuiva a incercat sa scoata maximul posibil din el . Amplificatorele facute de Vio sunt testate de mai multi chitaristi inainte de a fi livrate si se custom-izeaza la cererea clientului asta dac reusesti sa il convingi sa iti faca un amp :)

Toate bune

Edited by bure_73
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.