www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut persoane care aduc scule din SUA


Guest mapex

Recommended Posts

Guest mapex

Am cautat peste tot dar nu am gasit pe nimeni care (mai) aduce scule din state. Va rog frumos, daca este cineva care ma poate ajuta...

Link to comment
Share on other sites

Guest John_OttO

Mda aici as putea sa va ajut eu dar inca nu am descoperit nicio metoda relativ ieftina caci transportul este f scump si restrictionot in functie de dimensiuni si greutate si multi alti factori incerc sa gasesc o metoda cat mai ieftina daca vreti ceva anume lasa-tzi un link si va fac un pret estimativ,care din pacate de multe ori dubleaza pretul de pe site.

Link to comment
Share on other sites

Salutare!Am stat mult pe ganduri daca sa ma bag sau nu intr-o astfel de miscare, insa m-am gandit ca poate reusesc sa ajut pe cineva.Eu locuiesc in State , cumnata mea va pleca inapoi in tara in luna iulie.Problema care apare e ca nu cred ca ar accepta sa duca chitari sau alte lucruri voluminoase(amps,combos),insa daca aveti nevoie de ceva lucruri care nu se gasesc in tara si au un volum acceptabil (ma refer aici la chestii scumpe care in tara ajung la pret dublu si care ar incapea in valiza) am sa incerc sa fac ceva.Postati aici cam ce v-ar interesa si mai discutam dupa aceea.Repet inca o data:nu promit nimic.

Link to comment
Share on other sites

De ce nu ziceti bai baieti ca vreti scule din SUA?

Un fost profesor de-al meu de chitara, aduce de pe musician's friend. Si acuma depinde de volum ce se mai adauga. Spre ex, la chitari se mai pun vreo 100-150$ ptr transport, asigurare, etc. si ptr chestii mai putin voluminoase, stand-uri de chitara, pene, corzi, nu se percepe si transport, ca le baga pe undeva prin TIR :)

Daca vreti si v-ar interesa, deschid un thread si imi puneti acolo intrebari despre preturi & stuff.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.