www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[Servicii] Cautam Sala Sau Perteneri De Sala


Guest ddy
 Share

Recommended Posts

Salutare, trupa rock din Bucuresti cauta sala sau parteneri de sala! Suntem 4 - bass, tobe, voce, chitara; conditiile ar fi cam asa, ca idee:

 

- liber de la 1 decembrie; suprafata cca. 25 m; acustica buna :) fireste antifonat; acces 24/7, repetam si individual si aproape zilnic ajungem la sala;

- un loc dedicat acestei activitati pe termen lung - adica nu ne mutam de la o sala la alta ca intre timp s-a facut coafor; vrem curatenie si siguranta - mai ales a sculelor lasate acolo;

 

In ceea ce priveste sculele avem nevoie numai pentru voce de o amplificare si o boxa sau ceva de genu' sa se auda - daca nu exista insa sala e ok din alte puncte de vedere, ne descurcam noi, la fel si daca exista ceva dar nu mare lucru, gen o toba sau un microfon - discutam, ne intelegem. Cand spun ok din alte puncte de vedere ma refer la cele de mai sus si la:

 

- pret undeva pe la 500 RON/luna maxim.

- zona accesibila cu un mijloc de transport in comun, nu la km 0 dar nici pe sos. Alexandriei la km 10;

- un contract sau o intelegere clara cu proprietarul si definirea oricaror situatii conflictuale ce pot aparea - sa stim cum stam de la inceput, cine ce plateste daca cine stie ce se intampla, la obiect.

 

In ceea ce priveste partenerii de sala, ideea e urmatoarea:

Noi avem, momentan, sala inchiriata la Flaros, unde imparteam cu inca o trupa care a renuntat :lol: Sala are 20 mp, e micuta si pentru ca fiecare vine cu sculele personale, nu e foarte mult spatiu. Deoarece subsemnatul are si pune la dispozitie eventualilor colegi tobele, in loc de 125 fiecare trupa voi o sa dati 150 si noi 100 de euroi pe luna, costul fiind de 250E/ luna including curentu', servetelele si paharele :lol: Pentru cine nu e familiarizat cu Flarosu' ( o mai fi cineva? ) e intr-una din cladirile fabricii de pe str. Minulescu, la Timpuri noi, exista paznic, lacate, cativa catei, acces 24/7 si loc de parcare. De asemenea se pun la dispozitie, in afara de tobe, mixer/amplificare/boxe/microfon by default, adica sunt in sala mereu cu autoservire, spre deosebire de statiile chitarii si basului care nu exista decat pentru proprietari - si ale noastre si ale voastre in egala masura. Proprietarul, Pato, e un tip super ok, ne ajuta si cu inregistrari, reglaje, sunet samd si mai exista variante - mai e o sala goala acolo, gandim, vorbim.

 

Suntem dispusi sa ne alaturam unei alte trupe si in alta sala, daca aceasta combinatie e avantajoasa si pentru noi si pentru voi in conditiile de mai sus, generic, detalii la fata locului si fata-n fata. Acum, la voi sau noi chiar nu conteaza, tre' sa ne placem reciproc si sa ne respectam, daca avem o sala buna si ieftina berea o dam pe rand.

Contact: 072632753 - Edi, 0747752306 - Florin sau ID de mess: eduard_schweffer@yahoo.com respectiv andrei_florin00@yahoo.com

Noi astia suntem, pe la 30 asa media varstei

Edited by ddy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.