www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Analog Sound - Dog Bollox!


Recommended Posts

Salut,

 

De ceva vreme am o colaborare cu Gabi Tudoran - Analog Sound, am lucrat si lucram la cateva efecte.

Primul rezultat este Analog Sound - Dog bollox! Am pornit de fapt de la o clona TS808 la care am adaugat/scos cate ceva.

Live folosesc un amplificator Cornford RK100. Aveam nevoie de o pedala care sa impinga amp-ul un pic over-the-top pt solo in special, cat se poate de transparenta dar fara sa pierd din dinamica, fara sa imi faca sunetul plat, fara sa adauge prea mult gain. Altfel spus (daca se poate descrie sunetul si feel-ul pedalei in cuvinte) sa adaug niste medii muzicale si putin gain cand am nevoie, fara sa pierd din caracterul amp-ului, indiferent de cat gain folosesc din amp sau pe ce canal sunt. Dinamica si transparenta. Gabi a reusit exact ce mi-am dorit: a inlocuit cateva elemente din constructia initiala a pedalei, am testat diverse componente pe parcursul catorva saptamani. Sunt un client multumit, bravo Gabi!

 

Scopul acestei recenzii este de fapt sa anunt inca odata, pe langa ceilalti colegi de forum care au testat/detin efecte Analog Sound, ca Gabi Tudoran - Analog Sound - reuseste produse de f buna calitate, customizabile. Va incurajez sa-l contactati!

 

Iata si pedala:

post-7925-1287913744_thumb.jpg

Edited by Jack Daniel
Link to comment
Share on other sites

Dar si ce misto arata! :lol:

 

Intr-adevar a iesit ceas pedala, este corecta, transparenta, suna excelent - practic ajuta ampul sa scoata ce e mai bun din el si nu ii ia nimic; iar modul in care ati lucrat pe parcursul saptamanilor astea mi-a aratat si mie ca Gabi este un tip corect, flexibil si reliable.

Great job, Gabi, si sa te bucuri de pedala Florine! :)

Link to comment
Share on other sites

Salve,

 

Imi pare bine ca esti multumit de lucrare. Ca detalii constructive despre pedala:

- s-au schimbat un numar de condensatori din schema originala

- s-au modificat valorile potentiometrilor (in special al celui de gain) pentru ca asa cum a spus si Florin, nu s-a dorit obtinerea unui drive neaparat ci al unui boost cu foarte mult continut de medii (cand ai un amp de cateva mii de euro nu prea doresti sa obtii drive din pedale :) )

 

Cu siguranta colaborarea mea cu Florin nu s-a terminat aici, avand in vedere ca o sa punem la punct cateva modele de pedale care sa fie adresate celor care doresc un sunet specific, dar in legatura cu aceste pedale o sa va tinem la curent la momentul respectiv.

 

Cu respect,

Gabriel Tudoran

Analog Sound

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Am incercat pedala Analog Sound in orice combinatie posibila in setup-ul meu. Se potriveste f bine si cu alte pedale de OD sau boost (am testat-o impreuna cu toate pedalele pe care le-am avut la indemana, chiar daca nu le folosesc live). Iar singura, cu un amp bun cu 2 canale, face minuni.

Apoi am facut o comparatie intre o clona high-end de TS808 si pedala facuta de Gabi Tudoran. Am fost placut surprins sa remarc faptul ca la anumite setari trebuia sa ma uit sa vad care dintre ele era ON pentru ca tonul era similar.

Aceasta e doar opinia unui client multumit.

Singura parere pe care nu o pot exprima inca este testul de reliability & anduranta. Am pedala de prea putin timp.

Intr-adevar, nu cred ca va fi singura mea pedala Analog Sound, deja lucrez la un fuzz cu Gabi. E placut sa stii ca poti colabora/comunica cu un producator si ca poti avea fix ce doresti.

Cele bune,

Florin

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.