www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Depanare Amplificatoare Cu Viobio


alex_iuga
 Share

Recommended Posts

Salutare,

 

Aceasta postare e pentru toti cei au probleme de ordin tehnic cu amplificatoare sau diverse echipamente de chitara. Am un amplificator Pignose G-60VR pe lampi si am avut o problema, una dintre lampi a luat aer. Printre ofertele piperate de pe piata am optat pentru niste lampi rusesti dupa ce m-am consultat cu niste cunoscatori in domeniu. Asa l-am intalnit pe Vio care nu traieste din asta dar o face din pasiune si chiar pune suflet in ceea ce face. Vio mi-a rezolvat problema imediat, nu mai zic ca mi-a adus amplificatorul la usa.Nu consider asta singurul castig, cred ca foarte mult am avut din castigat din faptul ca m-a indrumat ce sa cumpar si ce sa nu cumpar mai ales acum in conditiile astea de criza. Eu nu vreau sa fac antireclama nimanui, am un singur sfat insa: daca nu va pricepeti, intrebati. Multe din produsele care sunt pe piata in zilele noastre sunt contrafacute asa ca nu are rost sa risipiti banii. Ideea e ca statia a avut probleme cu niste lampi 6l6 dar Vio m-a indrumat catre niste lampi rusesti care suna foarte bine plus ca mi-a mai schimbat si un 12ax 7 plus niste condensatori si acu totu e in regula. Acum la nivel de sunet, imi pare ca suna ceva mai plin si mai tare. Eu de fel nu sunt foarte pretentios, sunt usor de multumit si nu pentru ca sunt superficial ci pentru ca eu cred ca se pot face lucruri mari si cu scule modeste atat timp cat stii sa le reglezi .Deci nota 10 pt Viobio, apelati cu incredere la el.

Link to comment
Share on other sites

Am urmarit cu interes discutiile despre Vio de pe diferite thread-uri, si absolut toata lumea a fost foarte multumita. Ma bucur ca mai exista oameni care au o asemenea atitudine si comportament in ziua de azi. :)

Link to comment
Share on other sites

Viorel este un tip foarte serios care pune multa pasiune in ceea ce face , unde mai pui ca a ajutat multi chitaristi care au avut probleme cu amp-urile fara a cere bani pe reparatii platind doar componentele, unora chiar le-a facut cadou amp-uri. Iar despre amp-urile pe care le-a facut sunt facute profesional . Din '86 de cand am tangente cu chitara si tot ce tine de domeniu muzical mi-au trecut prin mana multe statii pe lampi home made si putine m-au impresionat ,iar cele facute de Vio ocupa primele pozitii

TOT RESPECTUL PT VIO, ESTE UNUL DINTRE PUTINII OAMENI PE CARE II CUNOSC SI MERITA TOT RESPECTUL MEU

P.S. SAU CUM AR SPUNE ESCA '' JOS PALARIA DOMNULE VIO''

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 year later...
Guest Drakon

Viorel m-a ajutat enorm,a readus la viata un amp extrem de drag mie,un silvertone din 60.apelati cu toata increderea,sincer cred ca e cel mai bun din tara.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.