www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vio's Tube Amp


powerballad
 Share

Recommended Posts

Salutare RGC!

 

Vad ca este mare agitatie cu anumiti producatori de amplificatoare de pe la noi,va rog sa nu interpretati gresit acest post.Urmeaza sa fac rost de ceva bani si am decis sa investesc in primul meu amplificator pe lampi serios.Pentru ca Domnul Viorel mi-a facut si mini-ampul de 5W,am decis sa apelez la dansul si pentru aceasta lucrare.I-am explicat situatia si ca voi primii banii in aproximativ 2 luni iar dansul a inteles.Intamplator,printre alte proiecte ale dansului am vazut ca lucreaza la un anume amplificator, mai special, l-am testat, mi-a placut enorm si ne-am apucat vreo 2 saptamani,aproape zilnic cate 3 ore sa il modificam dupa cum as vrea eu,pana cand a iesit,chiar mai mult de atat.

 

Vio's Tube amp:

 

15W 4ohmi/8 ohmi

2 canale, clean/drive, comutabile (footswitch inclus)

presence

master/drive pentru fiecare canal

pe ambele canale optiunea "bright" si pe canalul clean optiunea "drive" care este mai degraba un "exciter" ,evidentiaza armonicile iar sunetul are mai mult "bite".

Loop, Line out, Line in reglabil,

Preamp 2X 6H9C,2X 6H8C,

Rectifier 5T4C,

Final 2X 6P6C,

Clasa A,

Traf de iesire: http://www.tubeampdoctor.com/product_info....products_id=869

 

Bile albe- Amplificatorul este exact cum vreau!

Bile negre - Amplificatorul este exact cum vreau EU!Nu am vrut versatilitate sporita,ci o foarte mare calitate pe sunetul pe care mi l-am dorit.

 

Amplificatorul are un clean cristalin, cranked up devine foarte putin overdriven, dar foarte placut.Drive-ul este "furios",putin dark,nu este hi gain, e un overdrive foarte pronuntat,nu "iarta nimic" la greseli :) .promit ca atunci cand voi avea ocazia am sa inregistrez cu un setup de calitate,eu avand un difuzor nu tocmai stralucit,foarte vechi si microfon doar pt calculator.

 

Cand a venit vorba de pret,dupa ce s-a muncit atat de mult la el,bagat in cutie personalizat cu placuta (pe care inca nu am montat-o),dupa ce am fost si dus acasa cu masina,surpriza!! Dl Viorel mi-a spus ca nu vrea bani, in schimb rugandu-ma sa mai trec pe la el cand pot sa testam impreuna alte amplificatoare si proiecte facute de dansul.Amplificatorul este exact cum mi-am dorit,iar Dl.Viorel merita laudat pentru ca este un om exceptional!!!

post-7091-1273776029_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.