www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Guitarshop Prezinta: Fender 2010 Guitar * Amp Roadshow W/ Greg Koch


Guest GuitarShop
 Share

Recommended Posts

Guest GuitarShop

visual_index.jpg

 

Guru-ul chitarei Greg Koch, artist reprezentativ Fender, aduce talentul sãu unic în Romania cu ocazia Fender Guitar & Amp Roadshow 2010, pe data de 18 Mai 2010, la Clubul The Silver Church. Greg Koch Trio, in care Greg îi are alãturi pe bassistul Tom Good si pe bateristul Del Bennett, va va prezenta unele dintre noutatile Fender si va interpreta piese atat din repertoriul mai vechi cat si de pe ultimul sau album From The Attic (al 11-lea disc al lui Greg Koch) un material eclectic, rock-blues impregnat cu riff-urile incendiare si mistuitoare ale lui Greg. Detalii despre Greg Koch, mai jos si pe http://gregkoch.ning.com/ , http://www.myspace.com/gregkochofficial , http://www.fender.com/artists/artist.php?id=50

 

Aveti ocazia sa vedeti si sa auziti cele mai noi produse Fender, inclusiv seria noua de chitare Fender American Special si ultima generatie de amplificatoare G-DEC 3.0.

Clinic-ul si concertul Greg Koch vor fi urmate de un after-party "Friends of Fender".

 

Cei prezenti la eveniment vor participa la o tragere la sorti, putand castiga o chitara – Fender American Special Stratocaster si un amplificator – Fender GDEC-3 Thirty! IMPORTANT:

INTRAREA ESTE LIBERA.

Daca doriti sa participati la tombola, este necesar sa fiti prezent la spectacol si sa va inregistrati inainte de eveniment. Inscrierea se face online, cu ajutorul formularului de contact:

http://www.guitarshop.ro/contact.php

Va rugam sa precizati numele Dvs. complet, numarul de telefon si sa faceti mentiunea "Greg Koch".

Talonul de tombola nominal, gata completat, va va fi inmanat la intrarea in club. Tragerea la sorti va fi facuta de catre Greg Koch, care va si inmana premiile castigatorilor.

 

Greg Koch Official Website

 

 

 

GREG KOCH

 

Un erou al chitarei din Milwaukee, Wisconsin, unde a crescut doar la câteva mile de locul de naºtere a marelui chitarist-inventator Les Paul, Greg Koch s-a impus in lumea chitaristilor ca un tehnician de clasa, un demonstrator implinit (pentru Fender) ºi in general, ca un guru al chitarei. Steve Vai nu a intarziat sa-l remarce pe Greg Koch si, in 2001, a decis sa-i produca discurile sub label-ul Favored Nations. Tom Wheeler de la revista Guitar Player i-a salutat "talentul nemarginit" in timp ce alti critici l-au numit de la " geniu sucit al chitarei" pana la "virtuozul eclectic" sau "cel mai bine pãstrat secret de pe firmamentul chitaristilor".

 

Nãscut în 1966, Koch a luat primele lectii de chitara de la fratele sãu mai mare, mai târziu fiind puternic influentat (chiar pana la obsesie) de muzica lui Jimi Hendrix. Dupã ce a studiat chitara de jazz pentru patru ani la Universitatea din Wisconsin-Stevens Point, Koch a câºtigat Premiul întãi la concursul Bluesbreaker Guitar Showdown 1989, prezidat de legendarul bluesman Buddy Guy. La scurt timp dupã, el a format trupa Greg Koch and the Tone Controls, care a devenit cea mai populara trupa din regiune. Trupa a castigat in cinci randuri Wisconsin Area Music Awards for Blues Artist of the Year, iar Greg Koch personal a fost desemnat de sapte ori WAMA Guitarist of the Year.

 

Marele, la propriu, muzician Greg Koch a depasit de mult statutul de erou local in Midwest si a devenit un chitarist de renume internațional, campionul vanzarilor de manuale de chitara (carti sau DVD), editorialist de revista, personalitate de radio, comic ºi un clinician suprasolicitat la nivel mondial de catre Fender Musical Instruments ºi editura Hal Leonard

 

Greg Koch a devenit chitaristul clinician (consultant si demonstrator) al Fender, producatorul numarul unu de chitare si amplificatoare. Combinand tehnica exceptionala cu umorul sau si devotamentul pentru tot ce este legat de chitarã, Koch a pus la punct o metoda extrem de eficienta si atractivã pentru efectuarea de demonstratii de chitara.

 

Educația solidã muzicalã si abilitãțile formative si educaționale, au dus la o cooperare strãnsã a lui Greg Koch cu editura muzicalã, Hal Leonard Corporation. Astfel, editura a publicat mai multe manuale metoda de chitara top-seller, cum ar fi “Guitar Clues: Operation Pentatonic,” “Lead Licks,” “Rhythm Riffs”, si a produs a mai multe DVD-uri de instruire - douã pe stilul lui Stevie Ray Vaughan (aprobate de Jimmie Vaughan), unul inspirat de Lynyrd Skynyrd, un altul celebrand stiulul venerat de blues a unor muzicieni ca Albert King, Albert Collins,Elmore James si Guitar Slim ºi unul original, pe stilul propriu Greg Koch “Guitar Gristle” . Aceste DVD-uri au revoluționat metoda de instruire video pentru chitara, cu o combinație de umor, tehnicitate ºi spectacol muzical inspirat, toate ambalate într-un pachet care poate fi descris ca "edu-tainment."

 

Greg Koch isi defineste, cu umor si in stilul sau caracteristic, abordarea sa chitaristica ca fiind o combinatie "Chet Hendrix si Kings (BB, Albert si Freddie) la prima intalnire anuala Zeppelin-Holdsworth la Coffee Guzzlers Hoedown. În propriile sale cuvinte (imposibil de tradus), el nu este decat un "plectrum wielding skull duggarist."

 

2279_xl.jpg

 

 

GURA LUMII

 

"Gregh Koch combina in muzica sa stilurile blues, funk ºi R & B si distileaza influentele lui Jimi Hendrix, Albert King, Albert Collins, Jeff Beck ºi Roy Buchanan, cu atingeri de Stevie Ray Vaughan, Danny Gatton, Richie Blackmore adaugate, cu mãsurã, in acest mix. Greg filtreaza aceste influente majore prin prisma proprie, uºor distorsionata, cu tonuri grunge, gristle si o doza mare de umor.. "

Bill Milkowski – scriitor Jazz

 

"Greg Koch ne reprezinta de peste zece ani. L-am trimis peste tot in lume ca ambasadorul extraordinar al Fender. Calificarea lui, nu numai ca chitarist, dar ºi ca un muzician de clasã mondialã, este egalata doar de angajamentul sau neobosit, profesionalismul, umorul ºi fiabilitatea totalã. Am lucrat cu Greg de ani ºi tot ce pot spune este cã profunzimea sa muzicala ºi prezenta sa tonica sunt fara egal. El este cel mai bun în fiecare sens al cuvântului."

Bill CUMMISKEY, vicepreºedinte Relații cu artistii. Fender Musical Instruments Corporation

 

"Muzician incredibil? Da! Mai amuzant decât artistii de stand-up comedy? Da! O tolba plina de povesti? Da! Gazduiesc emisiuni de radio de peste 25 ani ºi nu existã literalmente nimeni care sa faca legãtura cu publicul nostru asa cum o face Greg "

Luczak Dave. - Radio WKLH

 

"Greg Koch este unul dintre acei chitaristi care te surprind de fiecare data. In plus are un simt al umorului minunat ºi în ciuda talentului sau, nu se ia prea în serios. ... Riffuri de mare, mare imaginație, ºi, din nou, simtul umorului. Nu poti cere mai mult.... "

Vintage Guitar MAGAZINE - John Heidt, editor

 

"Se pare ca Greg Koch poate face imposibilul. Nu numai ca te zapaceste de cap cu riffurile lui, putand interpreta melodii ale tutuor marilor chitaristi, dar revendicand totodata o identitate instrumentala si artistica proprie, de netagaduit. "

TOM WHEELER. - Fost redactor-ºef, Guitar Player Magazine

 

"Greg Koch este unul dintre rarii chitaristi care poate aborda si combina stiluri muzicale diverse cu o usurinta dezarmanta si o tehnica exceptionala. Cand il auzi cantand te inspira si te face sa-ti doresti sa tinzi spre perfectiune."

STEVE VAI

 

 

2091_xl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest GuitarShop

Update: After Party / Jam Session with the Friends of Fender: AG Weinberger, Calin Grigoriu, Florin Ochescu, Eugen Caminschi...

Link to comment
Share on other sites

Guest GuitarShop

Update:

 

Ultima zi pentru inscrierea la tombola organizata cu ocazia FENDER 2010 GUITAR @ AMP ROADSHOW featuring GREG KOCH ce va avea loc in data de 18 mai 2010 , orele 20.30 la The Siver Church Club, este Duminica 16 mai a.c. , orele 24.00.

 

Inscrierea datelor in formularul de contact: http://www.guitarshop.ro/contact.php., respectiv : nume , prenume, numar de telefon , mentiunea Greg Koch , este obligatorie pentru validarea participarii la tombola. Mesajele incomplete nu vor fi luate in considerare.

 

Toate persoanele inscrise regulamentar vor primi talonul de tombola nominal, gata completat, la intrarea in club.

 

NU se vor putea face noi inscrieri pentru tombola la intrarea in Club, , in seara evenimentului.

 

Vor participa la tragerea la sorti, efectuata de Greg Koch, numai persoanele prezente la eveniment.

 

Fericitii castigatori ai celor doua premii puse in joc : o chitara Fender American Special Strat cu semnaturile membrilor trupei , si un amplificator FENDER G-DEC 3 Thirty, vor trebui sa se legitimeze, la ridicarea premiilor , cu un act de identitate.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Foarte tare !

 

Nici Gdecu ala nou "Guitaraoke amp of doom" nu e rau, desi suna mult mai bine la proba de sunet decat la demonstratie...

 

Koch a facut mega show ! Mega ton, mega atitudine ! That's the way it's supposed to sound !

 

Ce mai.. felicitari organizatorilor si la mai multe !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.