www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concerte Heavy Metal Cu Metalthrone Si Silver Bullet 16, 17 Aprilie


niculae_tiberiu
 Share

Recommended Posts

:):lol::)

 

- Vineri, 16 aprilie, Stay Metal Forever va invita, începînd cu ora 21:00, la Apasu Bar din Bucuresti (str. Patrascu Voda nr. 10, lînga biserica Sfîntu Gheorghe), pentru a petrece o seara heavy metal alaturi de trupele METAL THRONE (Brasov) si SILVER BULLET (Bucuresti).Pret bilet 10 lei

 

 

- Sambata 17 Aprilie, incepand cu ora 20 sunteti invitati in Za Pub din Brasov(Str. Dinicu Grigoras Nr 6, peste drum de Pizza Iulia) pentru o seara Heavy Metal in compania trupelor METALTHRONE (hard & heavy metal Brasov www.myspace.com/metalthronebv) si SILVER BULLET (heavy thrash speed metal Bucuresti www.myspace.com/trupasilverbullet).

Seara urmand sa se incheie cu un Tequilla Party, pretul unui bilet fiind de 10 lei.

 

 

 

Trupa "Metal Throne" ia nastere in noiembrie 2007 dar evolueaza,practic,din iulie 2008,iar stilul abordat este HARD & HEAVY METAL cu ceva influente luate din aria stilului GOTHIC, deoarece folosirea anumitor instrumente "traditionale" precum flaut-ul si vioara,folosita in cam toate piesele,face ca Heavy Metal-ul cu care toti ne-am obisnuit,sa fie mult mai complex si mult mai melodic,dand nastere unui "sound" nou,ce reda prin compozitia lui "ORIGINALITATEA" si "NATURALETEA" trupei "METAL THRONE".

 

 

Silver Bullet este o formatie tanara care incepe sa isi arate forta pe scena de metal romanesca. Plini de entuziasm, cei 5 canta atat creatii originale, cat si coveruri ale unor formatii celebre.

Formatia a luat nastere in anul 2007, si abordeaza stilul heavy metal, adaugandu-i insa un pic de greutate , si mentinand formula si instrumentele specifice genului.

 

Va asteptam la o portie de HEAVY METAL :)

post-4712-1271061106_thumb.jpg

post-4712-1271061129_thumb.jpg

Edited by niculae_tiberiu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.