www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kustom Tube12a


Guest Valek
 Share

Recommended Posts

Sa incepem.

 

Este al doilea meu amp micut, dupa AD15VT. Cum acela a fost scapat din camion in timp ce mergea cu o viteza mare.... ca-n filme... nu mai functioneaza. Si, deci, am achizitionat altul.

 

Ce pot spune. Nu sunt expert in ampuri, dar pot aprecia calitatea sunetului. Preampul este pe tub 12ax7, nu cunosc firma, nu l-am scos sa vad. Difuzorul e Celestion Super 8 (marimea de 8"). In general e construit bine...ferm (ca si majoritatea ampurilor de altfel). Ceea ce mi-a placut e materialul ce sta in fata difuzorului. Lemn impletit crem, ii da un aspect frumos.

 

Ceea ce iarasi mi-a placut la cub sunt intrarile si iesirile. Are out de headphones, Line Out, Speaker Out. Deci pot conecta si daca ma duc pe o scena la un cabinet sau mixer. Singurul dezavantaj e ca nu pot activa overdrive-ul cu o pedala. Poate cu o modificare s-ar putea? Daca stiti cumva cine face asta va rog sa-mi spuneti.

 

Cat despre sunet, suna mai bine decat vox-ul. In special la overdrive, care e un fel de crunch numai bun pt blues. Pentru acasa e perfect. Pun si un sample (microfon de pc). Va rog sa-mi scuzati pauza de cantat de 8 luni. Mi-am pierdut dexteritatea.

 

Poze n-am, gasiti pe Google.

 

 

Desigur, cantat de pe un strat mexican, care-l si vand.

solidbaby.mp3

Edited by Valek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Overdrive-ul ala seamana a fuzz, gen Hendrix si ar suna mai misto pe un difuzor mai mare, mai multa profunzime a sunetului. Un cabinet cu unul sau 2 difuri de 12 i-ar da o noua dimensiune a sunetului. Stiu, nu ar mai arata a amp de apartament dar macar se merita incercat pe undeva.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.