www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Proiect


Guest ganga

Recommended Posts

Salut,

 

Sunt Ganga (pentru toata lumea) si am hotarat sa (re)incep un proiect muzical "de anvergura"...

 

Am 33 de ani, sunt ghitarist si pianist (...clapar) ca formare initiala si cred ca mai pot sa dau si cu vocea discret, in backing, destul de bine...

Am cantat in trupe "legendare" din istoria metalului romanesc, mai precis in Cronos, Abigail si Mentality, si un pic de tot de L.O.S.T.

 

Sunt interesat in a dezvolta un proiect in prima faza, bazat pe compozitie de acuratete, alaturi de macar un alt personaj complementar mie, asta in ideea unei viitoare trupe complete. Nu ma intereseaza partea de scena (...cel putin in prima faza) si nu imi propun sa impresionez cumva sau pe cineva. Vreau doar sa ajung la performanta de a pune intr-un format audibil idei, fraze muzicale legate etc. si daca se poate mai mult de atat, evident ca raman deschis.

 

Din punct de vedere logistic, cred ca sunt capabil de a asigura un minim de confort dar astept o implicare cel putin egala din partea coechipierilor.

 

Legat de orientare muzicala, nu spun nu niciunei idei ceva mai dezvoltate, nu exclud zona metal (care stiu ca va place tuturor) dar nu vreau sa ne plictisim impreuna cantand riffuri in Mi si La...si Si (ca e trend)... sper ca m-am facut inteles...

 

Astept mesaje, sau mai simplu, ne auzim la telefon si stabilim cum sa discutam live si in detaliu.

 

0728 872 403

 

Multumex,

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.