www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[servicii] Dau Meditatii Chitara Craiova


Hyper10n
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

pretul variaza si este negociabil, de obicei cam 20 roni pe sedinta dar ,de exemplu, pe un prieten il invat la chitara si el ma invata pe mine la vioara, sunt deschis si la treburi din astea. cat despre nivel, daca te referi la al meu pot spune ca sunt avansat pentru ca nu ma pot numi maestru, putini ar trebui sa se numeasca asa, iar daca te referi pt ce nivel predau, prefer incepatorii ca sa fiu sigur ca nu au pornit pe un drum gresit si sa trebuiasca sa reinvete. conteaza foarte mult sa inveti sa canti cum trebuie si sa inveti cum sa inveti sa canti. sper ca am lamurit cat se poate de mult :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

mai recent am adaugat si lectii de teorie muzicala deoarece unele persoane au vrut sa invete mai mult decat chitara. ma refer la cunostiinte de baza: chei si octave, sunetele pe portativ, alteratii, enarmonie, intervale simple, intervale compuse etc. teoria muzicala este optionala, dureaza 30min - 1 ora dupa/inaintea lectiei de chitara, in functie de cat ne ia sa ne terminam treaba. nu dau separat lectii de teorie muzicala, doar impreuna cu cele de chitara si le taxez in felul urmator: 5 lei in plus (20 lei lectia initiala de chitara + 5 lei teoria muzicala) sau gratis daca se fac 2 sedinte de chitara pe saptamana. reamintesc ca sunt complet optionale :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Din cerintele elevilor pe care i-am luat de la 0 si care au vrut sa faca mai multe sedinte pe saptamana, ofer un program de 3 sedinte pe saptamana la pretul de 50 lei. Pt cei care doresc 2 sedinte saptamanal, pretul de 20 de lei pe sedinta se pastreaza. Aceasta "oferta", ca sa zic asa, nu a venit din interesul personal dar cine ia chitara de la 0 trebuie sa invete putin cate putin si supravegheat corespunzator pt a nu-si forma reflexe gresite si recomand sedinte repetate pe saptamana (mai mult de 3 nu are rost) la toti cei care au inceput chitara, indiferent de profesor. Cand elevul are deja un nivel mai avansat, o ora saptamanal este suficient.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.