www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Specialist Ptr Reglare Truss Rod în Bucureºti?:d


Guest JXL

Recommended Posts

Am nevoie de cineva care sã mã ajute cu truss rod-ul . Nu mã bag eu ptr cã habar nu am cum se face ºi nu vrea sã fac chitara praf:D ªi ..cam cât m-ar costa?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Chiar nu va inteleg... exista informatii gramada pe net cum se regleaza truss rod-ul si, sa fim seriosi acum, trebuie sa fi tare militian sa iti faci chitara praf.

 

 

Dap..nici eu n-am inteles ce-i asha greu..parca ar trebui sa trimita oameni pe luna:P

Edited by Petrucci e tare
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest GuittaraNovice
Am nevoie de cineva care sã mã ajute cu truss rod-ul . Nu mã bag eu ptr cã habar nu am cum se face ºi nu vrea sã fac chitara praf:D ªi ..cam cât m-ar costa?

 

 

 

 

Eu mi-am luat inima in dinti, am urmat sfaturile dintr-un tutorial si mi-a iesit perfect pe acustica mea Cort E70. Inainte aveam gatul putin arcuit, acum este dead flat. Inainte aveam 5mm la 12th fret si 3mm si putin la 3th fret, iar acum am 3mm la fretul 12 si 2mm la fretul 3; bineinteles pt rezultatul asta mi-am slefuit si pragusul. Se canta perfect si are intonatia foarte buna. Nu-i nicio filozofie, trebuie doar sa ai rabdare si sa rotesti truss rodul putin cate putin, observi diferentele, apoi in functie de nevoie mai rotesti putin. Putin inseamna maxim 1/4 de intoarcere. Daca gatul este arcuit spre interior, truss rodul il invarti in sensul acelor de ceasornic, daca este arcuit spre exterior invarti in sens trigonometric. Daca trussul este functional si mecanic totul ok, nu are cum sa nu-ti reuseasca. La inceput este posibil sa "paraie" putin lemnul ca tragi prima oara; sa nu te sperii de asta, probabil este intepenit putin. Asa a fost si la mine...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.