www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Cosu

Comunicat De Presa - Finala Concursului Rgc.ro

Recommended Posts

Comunicat de presă

 

Bucuresti - Luni 30 Ianuarie - Manu Savu (Trupa) impreuna cu 'Romanian Guitarist Community' (RGC.ro) organizeaza finala concursului de chitara RGC in clubul Big Mamou, Dumica, 5 Februarie, ora 20.

 

Incepand cu luna Mai 2005, Manu Savu si 'Romanian Guitarist Community' au pornit un concurs de chitara prin intermediul forumul RGC.ro. Concursul a pornit de la ideea de a stimula tinerii chitaristi romani si de a le oferi o sansa de afirmare. Fiecare concurent a participat cu o piesa instrumentala, accentul fiind pus pe interpretarea partii de chitara.

 

Juriul, format din Manuel Savu (Trupa), Valter Popa si Doru Borobeica (Iris), Felix Barca (Sahara), Adrian Lici si Adrian Cearnau (HB) si Cosmin Dumitru (RGC.ro), a desemnat, din 21 de concurenti, pe cei 8 finalisti care vor concura pentru premiul cel mare - O chitara Fender Stratocaster - oferita de Manuel Savu.

 

Finala va consta in interpretarea live a pieselor cu care cei 8 finalisti au intrat in concurs. Premiul pentru locul I va fi, bineinteles, chitara Fender Stratocaster precum si o pedala Marshall Jackhammer. Premiile II si III vor fi un amplificator Peavey Rage 158 si o pedala Boss TR-2 (premiul II), o doza de chitara Seymour Duncan si o pedala Digitech Hot Head (premiul III).Vor exista si premii surpriza pentru ceilalti participanti.

 

Va asteptam in Big Mamou pentru acest eveniment, pentru a-i urmari cei 8 tineri chitaristi la treaba!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.