www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jamvox


Recommended Posts

*Nume echipament* - JamVOX (firma VOX)

 

*Pret* - 170 Euro

*De la cine / De unde a fost cumparat* - Eu l-am incercat la un prieten

*Caracteristici* - Detaliile despre aceasta jucarile sunt multe. As putea incepe spunand ca ,,unitatea de baza" consta intr-un mic monitor cu 2 difuzoare(de 0.75 W fiecare) care are si un sistem cu support software care permite extragerea chitarii din orice MP3 sau melodie unde chitara este prezenta, si poti chiar tu canta cu tonul trupei respective pe MP3-ul fara chitara :) Pretty cool :D. Ideea este ca se canta partea de lead, restul chitara 2 sau stiu eu se mai poate auzi.

 

In panoul la partea din fata JamVOX-ul are o mufa de Guitar In; la partea de MIC are XLR input si input level ceea ce e si normal dar si output level si phones.De asemenea se poate controla volumul monitorului respectiv a celor doua mici difuzoare cu knobul de Monitor Level.Este prezent si un LED rosu cant aceasta este pornit.

 

In spate JamVOX are conectare USB, si o chestie foarte faina ca are input si se poate baga pedala de expresie si de asemenea si un footswitch.Mai are si 2 outputuri a cate 2 canale fiecare.

 

Acest JamVOX vine cu un program care cu ajutorul acestuia si tehnologiei Xtracktion permite scoaterea partilor preferate de chitara din MP3.

JamVOX iti ofera multe tonuri legendare in materie de ampuri si efecte de moddeling, constituite din circa 18-19 amp simulators si cam 50 de efecte de chitara, pentru a reproduce cat mai bine sunetele chitaristilor alesi de voi; are pana si pickup modelling pe langa cel de amp si efecte, deci foarte versatil. De asemenea primiti un CD cu 28 de cantece de cu care puteti jamui :).Are evident si un tuner cromatic cu tehnologie de la KORG, player de muzica, se poate schimba pitch-ul si tempo-ul melodiilor pentru un jam mai lent sau repetitie.

 

Melodiile incluse in CD sunt cunoscute, exemple: Jimi Hendrix Experience - All along the Watchtower, Cream - Crossroads, Deep Purple - Smoke on the water, The Trooper, Crazy Train, Satch Boogie etc....

 

*Cum suna / Cum se comporta* - Faptul ca nu are cerinte exagerat de mari pentru un PC e foarte bine, plus faptul ca are un circuit facut pentru latenta mica, permite cantarea fara prea mult delay in sound. Nu sunt fan al procesoarelor si al efectelor de modulatie, dar este foarte complet JamVOXul.Sunetul este destul de satisfacator, reuseste chiar fiind procesor sa redea bine unele tonuri cunoscute, fara latenta sau alte lucruri mai neplacute.

 

 

*Parti bune / Parti rele* - Partile bune sunt mai multe, care efectiv se vad din multitudinea de simulatoare, de doze, de ampuri, de chitare...si capacitatea procesorului de a isi face treaba cum trebuie, la cerinte minime, fara delay, sacadari etc... Faptul ca are peste 100 de combinatii de drums, ajuta iar mult, si ti le poti face cum doresti.Sunetul este OK, suna destul de decent fata de multe procesoare ,,full-size", e foarte fun sa te joci cu el :) cand ti-e lene sa iti pornesti sculele, and so on.

 

Partile rele ar fi faptul ca se puteau pune mai multe melodii pe acel CD si monitorul acela micut daca nu ai boxe sau difuzoare separate externe puteau fi mai mari.

*Impresie generala* - Impresia generala este buna, 8-9

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.