www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Imi Recomandati


Guest burzumvv
 Share

Recommended Posts

Guest burzumvv

Am gasit un pachet promotional pe un site romanesc (chitara ARIA EPG-003,cablu,DVD instructional,Amplificator ARIA AG-10, ham, husa si pene) care costa 550 lei. Chitara am auzit ca e una eficienta, dar nu stiu ce sa fac. Ce imi recomandati?

Link to comment
Share on other sites

Guest EvilCat

Numa vezi ca nu te poti baza pe astea la set prea mult. Daca totusi ai putea sa o testezi cu cineva priceput langa tine e ok. Ca astia baga toate aiurelile la set[si bineinteles poti nimeni si ceva bun dar na..] la pretul ala asa ieftin.

Link to comment
Share on other sites

Guest burzumvv

Inca un lucru vreau sa va zic: Chitara care se afla in pachet, daca o cumperi doar pe ea, deci fara promotia respectiva, costa 421 lei. Oricum va multumesc ca m-ati ajutat. Spor la chitara!

Link to comment
Share on other sites

Guest burzumvv

Fiti atenti: Am mai gasit un pachet, la 800 lei cu chitara Ibanez, amp Ibanez, tuner Ibanez, ham, husa cablu, etc de pe situl mcmusic parca.

Link to comment
Share on other sites

Guest burzumvv

Ok, eu inteleg ca e in aceeasi oala , dar atunci(oricum pe siteul asta e oferta)de ce pe alte siteuri pachetul costa 480 de euro. Spunetimi si ca nu-mi dau seama, 480 de euro sunt o nimica?

Link to comment
Share on other sites

Sunt douã aspecte cheie pe care ți le supun atenției:

- ar fi ideal sã te poți sfãtui pe viu cu alți chitariºti din zona ta (apropo, unde este asta?), sã poți proba câteva modele/tipuri de chitãri înainte de a decide achiziția; [spun asta deoarece altfel este posibil ca dupã un timp sã fi nemulțumit de ceea ce ai cumpãrat/ales.];

- preferabil sã suplimentezi bugetul, astfel încât sã nu cumperi "pachete" (amplificator + chitarã), ci sã poți alege separat: chitara sã nu coboare sub 600 RON; un amplificator de antrenament (10-30W) poate fi 300-700RON; bine ar fi sã incluzi ºi un efect de chitarã (o pedalã de distortion versatilã, 200-300RON).

Link to comment
Share on other sites

Guest burzumvv

La noi in Hunedoara sunt cativa chitaristi.Ideea e ca si-a mai luat cineva acest pachet si afost tare multumit.

Link to comment
Share on other sites

Guest westsound

-poți alege separat: chitara sã nu coboare sub 600 RON; un amplificator de antrenament (10-30W) poate fi 300-700RON; bine ar fi sã incluzi ºi un efect de chitarã (o pedalã de distortion versatilã, 200-300RON).

 

Chitara sa nu coboare sub 600 de ron? Pai daca o fi 599 e stricata? Sau poate la pretul asta nu e buna culoarea. Pai man, ce importanta are pretul? Atunci cand canti la ghitara ai pretul afisat undeva? Nu e oare mai important sa sune bine si sa iti fie comoda?

Link to comment
Share on other sites

Guest westsound
Cu foarte mici exceptii pretul reflecta calitatea produsului. Cred ca la aste se referea. Daca e o chitara ieftina nu prea are de unde suna bine si pretul probabil ca nu e afisat pe chitara dar e pe sunet.

 

Ei asta pun eu la indoiala, de unde stim lucrul asta? Nu e oare cumva o prejudecata? Nenumarate teste au fost pe net pe diferite siteuri teme trase cu o ghitara ieftina si una foarte scumpa iar auditoriul nu stia despre ce e vb si rareori cea scumpa a fost aleasa ca fiind cea mai buna. Nu sustin aici ca cele ieftine sunt mai bune insa cred ca totusi ar trebui sa fim mai atenti si sa nu alegem dupa un singur criteriu si anume pretul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.