www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metallica In Romania !


Guest Morrison
 Share

Recommended Posts

  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am gasit

http://www.emagic.ro/stiri/pagina/1/index.html

 

Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Posesorii biletelor pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister, iar cei care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott). Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.

 

Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist etc.).

In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar. Pretul unui jeton este de 2,5 lei, acestea putand fi procurate de la casieriile din stadion.

 

La concertele Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden, din cauza temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani pe gazon.

 

Cred ca se face referire la rucsaci de munte si alte balarii.

 

Deci fara aparate foto.

Link to comment
Share on other sites

Guest HektorBud

O bricheta Zippo poate fi considerat obiect periculos ? :)

Edited by HektorBud
Link to comment
Share on other sites

Guest Chiperion

Cre'ca poti sparge niste teste cu ea, asa ca da, e obiect contondent, e bine sa stea cuminte acasa.

Link to comment
Share on other sites

Aia din deschidere au fost o gluma dar...

IMHO Metallica au fost in forma buna (spre foarte buna la James). Sunetul acolo unde am stat eu a fost bun (cu un - pe partea de joase unde era cam bubuita treaba). Playlistul a fost cu 4(ma corecteaza Baumwolle) piese de pe Kill'em all, chestie cam exagerata dupa parerea mea.

In mod cert a fost un concert bun insa daca ieri venea cineva si imi zicea sa stau in ploaie 3 ore fara sa fac mai mult de 2 pasi il luam la suturi.

Concertul Megadeth de la Arene ramane totusi peste ce am vazut in seara asta :)

Link to comment
Share on other sites

Mai bine ploaie decat canicula, sincer. Eu am fost al 8-lea rand cred, ceva asemanator (la Gazon A) si la unele piese abia respiram, desi ploua grav de sus. Ma gandesc daca erau 30 de grade sau mai mult, cum ar fi fost. Si asta seara, sa nu vorbim ca eu am ajuns pe la 2, sa stai in 40+ de grade nu e tocmai frumos.

 

Eu sper si la Iron Maiden sa ploua. Ploaie > Canicula.

 

Bine, frumos ar fi temperatura de azi, fara ploaie, dar sa nu exageram, nu cred ca Dumnezeu e metalist :)

 

Asaaa, revenind la concert. Foarte misto, mi-a placut mult. Vad ca nu a fost asa un omor cu credeam toti, a fost chiar ok. Mie mi s-a parut chitara lui Kirk foarte joasa ca volum, uneori chiar n-o auzeam, si eram pe centru in fata. In rest sonorizarea a fost buna, daca-l reparau pe Kirk era si mai bun. Ma bucur ca au venit cu artificii ca si in Germania, credeam ca pe bomba aia de stadion nu vor aduce, dar a fost frumos. Mai ales intro la one :)

 

Concluzie : FOARTE TARE.

 

P.S. = Dezamagitor public dpdv al cantatului, f. multi afoni (nu ca as fi eu mare cantaret, dar intelegeti ideea, unii erau in stare sa dea jos Mariottul daca le dadeai un microfon), unii bateau din palme complet aiurea si pierdeau ritmul, si la multe piese nu stia nimeni versurile. La Sad But True la inceput, am ramas singur de cantam cu Hetfield, in jurul meu se oprisera toti ca nu stiau. Si la refren la So What, cum vine "So what, so what, you boring little cunt" de exemplu toti cantau doar "so what so what so what so what"... La Sanitarium la fel, toti aplaudau la inceput dar nimeni nu stia versurile, nici nu ma mir ca ne-a intrebat cum se cheama piesa. Ce sa mai vorbim de AJFA, unde din nou, nimeni nu misca nimic, dar era plin de tricouri Metallica. Jenant.

Edited by Alex
Link to comment
Share on other sites

Guest element

Cei care ati fost, spuneti-mi, asa-i ca a fost mai urat ca la Judas? :)

 

Ma oftic mult ca nu am avut $ de platit loc in tribuna, macar sa am cu ce sa ma consolez :) .

 

La primu' pas, acum 2nd chance-pas, poate a 3-a data e cu noroc :)

Link to comment
Share on other sites

Cum vi s-a parut setlist-ul de aseara?

 

Ecstasy of Gold

 

Creeping Death

For Whom the Bell Tools

Ride the Lightning

Harvester of Sorrow

Welcome Home (Sanitarium)

The Four Horsemen

And Justice For All

No Remorse

Fade To Black

Master of Puppets

Whiplash

Nothing Else Matters

Sad But True

One

Enter Sandman

 

Last Caress

So What

Seek And Destroy

 

 

 

In 1999 s-au cantat piesele:

 

 

Ecstasy of Gold

 

The Four Horsemen

Fight Fire with Fire

For Whom the Bell Tolls

Creeping Death

Battery

Master Of Puppets

The Thing That Should Not Be

One

Enter Sandman

Sad But True

Wherever I May Roam

Of Wolf And Man

Nothing Else Matters

King Nothing

Bleeding Me

Fuel

The Memory Remains

Die, Die My Darling

Breadfan

 

plus ceva bucati din Welcome Home, Harvester of Sorrow, My Friend Of Misery.

Link to comment
Share on other sites

Concertul a fost prea tare ! Am plecat ragusit ... dar si fericit. In privinta publicului cred ca relatarea lui Alex de mai sus este destul de concludenta. Oricum, cred ca si ei, Metallica, nu se asteptau ca publicul sa fie asa receptiv.

 

Evident, singura piesa unde toata lumea a cantat a fost ... Nothing Else Matter ... aici nu comentez insa, preferata mea a fost And Justice For All.

James vreau sa spun ca a cantat BINE, omul are o voce de milioane, ce poti sa spui mai mult in privinta asta ?

 

Concluzie ... concertul a fost ... extraordinar !!!

Edited by uneven.pieces
Link to comment
Share on other sites

Pai treaba cu publicul e destul de clara. Metallica nu mai e ce a fost in 91. Acum mainstream e muzica neagra de dans, si nu toti sint chitaristi :) Oricum inca au mai umplut un stadion, inseamna ca se tin bine. Inainte stiam si eu toate versurile, dar acum le-am mai uitat. In 99 am cintat absolut tot cu ei, n-am mai vorbit 3 zile apoi.

Sunetul cred ca a fost cu instalatie locala, pentru ca am recunoscut 2 baieti de la tehnic care stiu ca lucreaza la o firma de rental. Parerea mea neprofesionista a fost ca instalatia a fost subdimensionata. A inceput incet, cum e si normal de altfel. Sunetistul cred ca a fost genial, ca a facut din ***** bici pina la final. Fusul era atit de fain ca imi venea sa-l maninc :) Dar nu prea a avut cu ce lucra, ca in momentul cind a inceput sa creasca a inceput si instalatia sa se pirtiie la basi. Plus unde stationare la greu tot concertul, de ziceai ca sta unul cu un filtru trece-jos pe master si se joaca tot timpul. Instalatia fara pic de rezerva, cind intra solo-ul nu avea unde sa fie dat mai tare, drept dovada ca toata lumea se plinge ca nu au auzit solo-urile.

Insa mie mi-a placut. N-a fost asa bun ca in 99 dar James a redevenit zeu pentru mine :) Parca a renascut. Daca m-as intilni cu Lars i-as da cea mai mare bataie ever. A fost de o indolenta sora cu moartea. L-a durut in cur de concert, doar a executat fara nici un interes. Noul stil al lui, mai ales de toba mare, pe care l-a aplicat pe toate piesele, mi se pare jenant. Mi se pare ca el a fost diferenta intre un concert ok si unul super.

Link to comment
Share on other sites

faza metallica mi-a trecut de muuuuult si m-am dus doar de dragul acelor vremuri pt ca prima data n-am reusit sa merg.

 

ploaia mi-a cam nenorocit cheful de show. s-a auzit incalcit incat la un moment dat mi se parea incet desi imi pocneau urechile. drept urmare a trebuit sa ma mut mai in spate nitel unde se auzea parca un pic mai clar.

 

cantatul publicului e cu dus si intors.. am trecut pe langa unii entuziasti care desi stiau versurile nechezau atat de fals si de tare incat il acopereau pe hetfield.

 

overall misto dar cu multe minusuri.

Edited by gadjo
Link to comment
Share on other sites

Set-listul mi s-a parut ca vrea sa spuna ceva. Dupa primele 3 piese credeam ca o sa cinte tot Ride The Lightning :)

Acum o sa fac speculatii pure, fara nici o baza :) Cred ca Metallica vrea sa recistige locul de regina a trupelor de metal. Mie imi plac foarte tare Load, Reload, St.Anger, si totusi nu au cintat ABSOLUT NIMIC de pe albumele astea. In schimb Kill'em All si Ride The Lightning la greu. Toate albumele noi au fost influente clare Bob Rock, si au dat impresia fanilor ca Metallica cea veche nu mai exista ( cu toate ca mie mi se pare o evolutie excelenta). Acum lucreaza cu Rick Rubin , care e cunoscut mai ales pentru stilul sau de a scoate tot ce nu e necesar pentru muzica dintr-un album. Uitati-va ce a a facut pentru Slayer, RHCP, SOAD. Am ascultat si fragmentele demo din noul album si inclin sa cred ca Metallica incearca sa faca ce li se cere de 17 ani: sa mai scoata un Kill'em All.

Link to comment
Share on other sites

Aaa si Kirk a aparut cu noua chitara ESP MII Dracula

 

PE spate am vazut Mesa-uiri si Diezel pe partea de chitara si cred ca Ampeg la bass.

 

2696209643_b003f0a6e0.jpg

:) eu am vazut niste ampuri randall (ale lui kirk ,ale noi de le face reclama si nu suna a nimik :) ) dar diezel nu am vazut...cei drept eram la B relativ departe de scena..

Link to comment
Share on other sites

Cum sa fie sunetul romanesc ? Ei nu vin cu sunetul lor ? La Rock Im Park de exemplu multe formatii s-au auzit relativ prost, Metallica era la ani lumina de toti ca sunet, ceea ce m-a facut sa cred ca au venit cu sunetul lor si si-au facut singuri totul... N-o fi fost la fel si aici ? Oricum, acolo suna mult mai bine totul.

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum arata instalatia de sunet parerea mea este ca a fost a organizatorilor. Exact asa a fost si cea de la Judas si bag mana in foc ca o sa fie la fel la Maiden.

Cel mai probabil totul pana la mixer apartinea de metallica si restul era al romanilor.

 

@ pixy da ai drepate era si un randall in spatele lui kirk.

Link to comment
Share on other sites

:) eu am vazut niste ampuri randall (ale lui kirk ,ale noi de le face reclama si nu suna a nimik :) ) dar diezel nu am vazut...cei drept eram la B relativ departe de scena..

 

Pe imaginile din spate prima impresie la prima piesa a fost ca e Diezel, dar apoi la un cadru un picut mai lung s-a vazut clar ca erau noile Randall, ale semnatura Kirk.

Link to comment
Share on other sites

Cosu, erau Randall-uri, desi si mie mi s-a parut ca am vazut ceva MESA in randu' din spate.

Si da, sunetul pe fatza a fost de-al nostru. [La probele de sunet mai devreme, au ars ori un whoofer ori un canal de la mixer :) ]. Oricum, cel putin in privinta sunetului, foarte corect comentariul lui George.

 

Si eu cred ca vor sa se intoarca pe piata cu "un nou kill'em all" ... ar fi interesant.

 

===============

 

BTW, cine naiba au fost ciudatii aia din deschidere ?

Edited by vektor
Link to comment
Share on other sites

Asta a fost si senzatia mea dar inainte sa apara pe scena au fost niste tehnici pe acolo si au testat ampurile de pe spate si chiar erau pornite.

A fost o faza cand james a facut microfonie si m-am mirat ca a dus chitara spre monitoare si nu spre ampuri. Poate am luat eu teapa si de fapt testau monitoarele. Naiba stie.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.