www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AVETI TRUPA?


michel2233
 Share

Recommended Posts

Guest warlock

Salut.. uite ca am reusit sa adun ceva poze... nu suntem niste frumosi dar... indraznesc sa le postez.

Stiu o sa ma banuiti de cultul personalitatii( pt ca majoritatea pozelor sunt cu mine )si apoi o sa ma sfatuiti sa merg la un stilist :)

 

 

 

super smecher motoru de pe perete, nepra ce e? de unde sinteti voi seven? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest fluffyone

Salut.. uite ca am reusit sa adun ceva poze... nu suntem niste frumosi dar... indraznesc sa le postez.

Stiu o sa ma banuiti de cultul personalitatii( pt ca majoritatea pozelor sunt cu mine )si apoi o sa ma sfatuiti sa merg la un stilist :)

 

 

Citesc Steve Vai peste mana aia care tinea maneta.

Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu

seven sunt din cluj... nu stiu ce motor e... nu le am cu asta... :)

cat despre mana lui steve vai... asa este am invatat foarte multe de la el... sau de la G.Linch sau Macalpaine... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest warlock

seven sunt din cluj... nu stiu ce motor e... nu le am cu asta... :)

cat despre mana lui steve vai... asa este am invatat foarte multe de la el... sau de la G.Linch sau Macalpaine... :)

 

clujenii sint tari, inca o data ce canati voi ca nu am prins? si eventual de unde scot si eu vreo melodie de-a voastra? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nume trupa: BETRAYER

Oras: sibiu

Gen abordat: metal :)

Componentza:

 

Peter Szoke - vocal

Cosmin Grigore - bas

Adi Ban - tobe

Dragos Dicu - chitara

 

Aceasta este noua componentza a trupei.Ce sa mai zic, trupa e formata in 2003 avem vreo 20 de concerte la activ, nu avem un gen bine definit , este metal dar cu multe influentze. cam atat, daca mai sunt intrebari o sa le raspund cu placere.

 

numai bine,

Dicu

post-419-1139129848_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest arosulescu

misto poza.. ti-ai facut cozi in cap ma? nu esti pe treaba ta dicule :)

 

Vreau sa va spun ca am auzit trupa lui Dicu la o repetitie de-a lor si suna tare coios iar dicu trage neste rifane foarte misto. :)

Link to comment
Share on other sites

trupa : Kontrast (din Timisoara)

 

Dima - voce, rythm guitar

Soso - bas, voce

Paul - tobe

Gaby - lead guitar

 

cantam ded 2 ani impreuna, la inceput am cantat rock progressiv,acuma ceva mai comercial, k cu progu nu merge in tara asta... in mare cam asta e...

Link to comment
Share on other sites

Guest warlock

Salut si respect pe toti care au fost curiosi sa asculte tiarra.. si s-au luptat cu lenea s au doenloadat niste melodii :) vreau sa va spun ca noi am intrat in sala de repetitii si am lucrat din greu... in concert veti da peste o formatie dinamica si deloc monotona (dupa cum au zis multi)... plus ca am rezolvat problema solisticii impreuna cu ghitaristul celalalt tibi si cu claparul nostru john :) noroc fratiori si va asteptam prin martie toti care o-ti vrea sa veniti sa ne vedeti si ascultati....

Link to comment
Share on other sites

Guest warlock

nu mai repetem in biserica, avem o sala pe la p-ta victoriei... cine vine in martie la concert are o bere de la mine :) ar insemna sa dau faliment :) si despre echipament - sint mandrul posesor al unui b.c. rich warlock bronze -> finantele nu mi-au permis sa ma arunc la un platinum, asta e... tobaru nostru a intrat in posesia unui set de pearl beton suna, daca nu dam tare nu ne auzim nici unu pe langa el :) si el se chinuie sa dea cat mai incet... abia asteptam sa cantam in viking sper sa bage intrare suntireanu ca sa vina cat mai multa lume, celalalt ghitarist rupe in doua un js 30 kelly si claparu canta deocamdata pe un KORG nu stiu exact cate octave da fain oricum

Edited by warlock
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ca o completare la mesajul lui Michel.

 

Daca aveti o trupa si vreti sa o faceti cunoscuta, RGC.ro va ofera spatiu + subdomeniu *GRATUIT* <numetrupa>.rgc.ro(fara bannere si limitari de prost gust)

 

Pentru detalii va rog sa ma contactati pe mail : cosu arond rgc punct ro

Amendament: Eligibilitatea este stabilita de echipa RGC.ro

 

super sport treaba asta. Indata ce vom avea si noi demo-ul vom trimite o cerere negresit.

Inca nu ne-am decis asupra numelui, facem blues si rock'n'roll, fel si fel de influente.. o dam si in hard rock la un moment dat.. e calumea.. poate o sa va placa si voua.. aveti putintica rabdare in legatura cu noi :)

 

Toata stima!

Link to comment
Share on other sites

Guest alicedark

rupa LiLe din Timisoara

 

Stil abordat: Ceva inspre Grunge, post-rock, Hardcore (la inceputuri), in general alternative

 

Componenta: Mory (Chitara)

Danciu (Voce)

Alex Sarmalex (Bas)

Si inca cineva (nedeterminat) la tobe

 

Existam de prin 2002, am avut prima aparitie in 2004, de atunci tot ups and downs-uri, schimbari peste schimbari (vezi si acum) am participat la Top T 2005, underground, anul acesta probabil la Studentfest Timisoara si speram sa sustinem cate ceva si in Bucuresti si Cluj cat de curand :)

 

Pt. download - avem 2 piese la http://mixposure.com/lile

Cam atat..

e bine sefu ?? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Emilem

· Nume: Teachers’ Blue Experience

 

· Stilul abordat în prezent: jazz

 

Grupul propune publicului teme standard de swing, blues, balade jazz, bossa nova în aranjamente pentru chitară evidenţiind complementaritatea timbrală şi stilistică dintre instrumentul electric şi cel acustic. Cultivă spiritul improvizatoric şi spontaneitatea în plan melodic şi armonic în tratarea temelor unor autori precum: Duke Ellington, John Coltrane, Sonny Rollins, Kenny Durham, Miles Davis, Paul Desmond, Joseph Kosma, Antonio Carlos Jobim, Luis Bonfa, Juan Tizol.

 

· Activitate:

 

Formaţia se înfiinţează în anul 2000 la Suceava, abordînd iniţial teme din sfera blues-ului electric (B.B. King, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan etc.). În această primă formulă, are apariţii în cluburi din Suceava, Iaşi şi Botoşani (alături de cunoscutul grup timişorean Bega Blues Band). Remarcată de profesorul clujean Iosif Viehman, este invitată în 2001 să participe la Festivalul de Jazz de la Cluj (Jazz Napocensis).

În urma unui recital la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, apare pe postul naţional de televiziune într-un material ce combină evoluţia live cu interviuri şi comentarii.

În acelaşi an, participă la Festivalul de jazz şi blues dedicat memoriei bluesman-ului sucevean Ştefan (Fane) Adumitroaie, alături de formaţii consacrate cum ar fi Quo Vadis, Kumm, Semnal M, Black Cat Bone şi Blues Service. Cronici favorabile şi laudative în ziarele locale şi în săptămînalul Formula As.

Anul 2002 aduce o transformare de componenţă şi stilistică. Grupul se orientează către jazz şi schimbă doi dintre membri. În noua formulă, concertează în cluburile din Suceava (Club Sixties, Pub Chagall), unde se bucură de succes, deschizînd apetitul publicului pentru improvizaţie şi happening.

Anul 2006-la sfarsitul lunii februarie participa la un festival de muzica si arta la Buzau, alaturi de A.G.Weinberger

-la inceputul lunii aprilie au evoluat in cadrul programului Jazz in Cartier in doua concerte sustinute la Botosani si Suceava alaturi de Liviu Marculescu(trombon) si Serban Popovici (saxofon)

 

 

actuală:

 

– Marius Vrînceanu (chitară electrică)

 

Studiază chitara de la vîrsta de 11 ani, în paralel cu teoria muzicală, armonia şi elemente de improvizaţie. Abordează iniţial stilul principalilor reprezentanţi ai blues-ului şi rock-ului din anii ’70. Descoperă şi studiază stilul unor maeştri precum Charlie Christian, Oscar Moore, Freddy Green, Wes Montgomery, Joe Pass, Barney Kessel, Jim Hall, George Benson, Pat Metheny. Urmează cursurile Facultăţii de Geologie din Bucureşti şi ale Facultăţii de Teologie din Iaşi. În prezent, profesor de religie la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava.

 

– Daniel Dragomirescu (chitară acustică)

 

Urmează cursurile Liceului de Artă din Suceava, apoi ale Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, Secţia chitară. În prezent, profesor de instrument la Liceul de Artă din Suceava şi preparator universitar la Conservatorul ieşean.

Premii şi menţiuni la concursuri de interpretare şi olimpiade (Suceava, Baia Mare, Iaşi). Recitaluri la TVR Iaşi. Participare şi susţinere de recitaluri la Festivalul de Chitară Arad (în 1997, cu Filarmonica Arad). Recitaluri la Iaşi (solo şi cu orchestra La Camerata), Botoşani (cu Filarmonica Moldova), Suceava, Galaţi, Cluj, Deva, Timişoara. Invitat la Festivalul Internaţional de Chitară Clasică (Bucureşti, 2000). Master cursuri cu mari chitarişti europeni (Costas Cotsiolis, Carlo Marchionni, Joaquin Clerch, Michel Sadanovski).

 

– Andrei Cobzaru (chitară bas)

 

Studiază chitara clasică, apoi, de la vîrsta de 15 ani, chitara bas. Pasionat de stilul unor Jaco Pastorius, Victor Wooten, Marcus Miller, Ray Brown, Charles Mingus, Walter Page. În prezent, student al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din Iaşi.

 

 

– Giuliano Sfichi (baterie)

 

Absolvent al Facultăţii de Hidrotehnică din Iaşi şi al Facultăţii de Litere şi Ştiinţe, Univ. „Ştefan cel Mare”, Suceava. Masterat în literatura franceză modernă şi contemporană, Univ. „Al.I. Cuza”, Iaşi. Traducător şi redactor coordonator al Editurii Polirom, Iaşi. Pasionat de baterie, autodidact.

 

- Eduard Hancu (saxofon alto-clarinet)

 

Student la conservatorul din Iasi- anul I

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

suntem o trupa din brasov, dirty insides. tocmai am pus si site-ul la punct asa ca in mare parte puteti gasi informatii despre noi la

www.dirtyinsides.iad.ro

 

multumim

Link to comment
Share on other sites

Guest Adina

sper sa nu-mi dati in cap ca mai scriu inco o data despre trupa serafic dar sunt niste modificari la componenta. "Ne-am luat" basist si-l cheama Serban.

in curand o sa punem si noi o melodie 2 pentru Bla bla music...adica pana pe 24 :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

io am doua trupe una in tulcea care se numeste IntegraL din care mai face parte si Iulian. io cant la bass el la chitara. mai avem si un tobar dar care acum e cam incert si la vara o sa trebuiasca sa cautam altul. abordam un gen de heavy incercam sa il apropiem de metal progresiv. ce pot sa spun incercam sa ne apropiem de D.T. initial plecasem de la un gen apropiat metallica si am crescut treptat. io cu iulian cantam in trupa de prin 2001-2002 si alti membri au venit si au plecat.. neseriosi si de obicei ne ferim de chestii de-stea. cel mai mare spectacol a fost de zilele municipiului in 2004 la vreo 10000 de oameni.

 

cealalta trupa se numeste Rava si e din iasi. cantam un gen mai foarte soft si putin cam comercial pentru ce eram io invatat sa cant .. dar na.. asta e.. cantam impreuna de la inceputul anului universitar da' nu ne-am intalnit de prea multe ori. nu avem un istoric cine stie ce pentru ca nu avem sala in iasi si tre sa mergem la suceava la niste prieteni sa repetam. de-aia nici nu prea ne-am intalnit. de spectacole.. am avut unul singur dupa doar doua repetitii cu ei (pentru mine - ei cantau impreuna de mai mult timp) dar a iesit surprinzator de bine.

 

cam atat!

Link to comment
Share on other sites

piesa asta a compuso un fost membru - Florin Laghia... cu toate acestea a ramas incetatenita ca fiind a noastra.. e singura care se aude relativ bine

nici eu nici mihai nu am participat la inregistrare dar o cantam la fel de bine:)

 

ps am uitat sa va spun.. nu avem si nu am avut niciodata un vocal ..

INTEGRAL__DREAMS_OF_STEEL__STUDIO_.mp3

Edited by iulian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.