www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
felix

Detalii despre finala concursului RGC

Recommended Posts

Finala CONCURSULUI RGC va avea loc in luna IANUARIE a anului 2006, intr-o locatie si la o data ce vor fi anuntate ulterior.

 

Motivele pentru care lucrurile vor sta asa sunt multe si enumar doar cateva:

 

1. Luna ianuarie este o luna "moarta" din punct de vedere concertistic si acest fapt poate atrage dupa sine interesul presei pentru acest eveniment.

 

2. Persoanele din juriu pot fi prezente mult mai usor atunci pentru ca din cauza pauzei concertistice nu au angajamente care pot afecta prezenta lor acolo.

 

3. Se poate aranja mult mai usor o data de concert intr-un club important din Bucuresti fara a fi nevoiti sa tinem finala in zile cand publicul nu poate fi prezent (timpul saptamanii) si deci incercam sa ne orientam spre un sfarsit de saptamana.

 

Va multumim pentru intelegere.

 

Echipa RGC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anunt important!

 

In cazul in care in cadrul finalei vor exista situatii de egalitate in ceea ce priveste locurile 1, 2 sau 3 se va recurge la o proba suplimentara. Concurentii aflati in aceasta situatie vor trebui sa interpreteze o piesa impusa. S-a hotarat ca aceasta piesa sa fie Satch Boogie a lui Joe Satriani deoarece este o melodie clasica, ce nu ar trebui sa lipseasca din repertoriul nici unui chitarist . Negativul folosit va fi cel atasat acestui mesaj. Interpretarea trebuie sa se apropie cat mai mult de cea originala pentru a putea realiza o departajare (in cazul in care este nevoie!) cat mai corecta.

 

Concurentii sunt rugati sa anunte in maxim doua saptmani daca dorestc sa cante pe scule proprii sau pe sculele puse la dispozitie de organizatoril. Acestea sunt un Line 6 Pod 2.0 si o boxa de monitorizare. Separat de acestea organizatorii ofera spre utilizare celor ce doresc un amplificator cu un canal clean + boxa straight. Astfel concurentii vor putea folosi eventualele pedale/multiefecte ce le au in posesie.

 

Rugam concurentii sa trimita aceste informatii pe adresa concurs@rgc.ro

 

Multa sanatate si voie buna

Manuel Savu si echipa RGC.ro

 

Amendament 1: interpretarea piesei nu este obligatorie. In cazul unei egalitati (si numai atunci) cel ce o va interpreta va castiga sau cel ce o va canta cel mai bine (in cazul in are ambii concurenti cunosc piesa).

SatchBoogieHD_1.mp3

Edited by Cosu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.