www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vocali


Shadow
 Share

Recommended Posts

Guest Hrihor Marius

Sunt incepator , am aflat ca am putina voce si as vrea sa ma perfectionez , am doar 16 spre 17 ani si din cate stiu vocea la anii mei se mai poate finisa .. Cam ce ar trebui sa cant pentru inceput , daca imi puteti da niste melodii mai usoare pentru inceput :) o sa revin si cu o inregistrare dar intai dati-mi niste sfaturi cum mi-as putea imbunatati vocea ?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest bogdan16

Am si eu o problema zic eu destul de serioasa, daca imi puteti da niste sfaturi ceva :) NU vreau sa ma plang prea mult, dar de aproximativ 6 luni am o problema destul de majora cu vcea care avanseaza pe zii ce trece....am ajuns sa nu mai pot canta nici macar 5 minute , dupa o piesa incepe sa ma usture gatul foarte tare am impresia ca am ceva in gat pe care nu il pot inghiti si inghit incontinuu pur si simplu mi se inclesteaza gatul. Inainte era totul perfect..Am fost la doctor de vreo 6 7 ori , mi-am scos si amigdalele, am facut si tratament de reflux gastro-faringian, nu am noduli pe corzi nu am polipi pe corzi.....nu stiu ce sa fac......... si am nevoie sa cant am facut si pauza 2 luni si ceva degeaba :(.....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Un mic cover pentru voi ! I

 

Numele cam seamănă cu Boyce Avenue, pe care-i cam știe lumea :)... eu aș mai fi ”îngrășat” un pic chitara, sună cam prea anemic. Și e puțin dezacordată, mai multă atenție :)...

 

Va place? .... (sunday morning)

 

E o regulă pe care puțini o respectă: cânți ceva în limbă străină, ai grijă la versuri, nu-ți zic cu rea-voință.

 

Sunday morning rain IS (nu IT'S) falling.

STEAL (nu SHARE) some covers, share some skin. O să zici că-s obsedat. Crede-mă, contează. Ori cânți lalala (nu-i nici o problemă), ori cânți versuri, nu-s puse acolo ca să te ajute cu silabele :)...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Las-o moarta cu sfaturile astea ca nu stii ce vorbesti mai cauta prin versurile de afara si nu spune tu reguli invatate din manualu' de limba engleza a lui Bantas.

 

Engleza de la scoala e buna in sala de clasa si atat.

 

:) Amice.

1. Sunt păreri, nu sfaturi. Este un FORUM pe care lumea își exprimă PĂREREA. E dreptul meu. Nu-ți convine, ia pastile. Nu vei găsi în toate postările mele una singură care să vrea să jignească, așa, din superioritate. Postarea mea a fost menită să îl ajute pe cel ce a postat, nu să critice (și așa a și luat-o, după cum ai văzut). Iar versurile acelea AȘA SUNT.

2. Prin versurile de ”afară” caută tu, tinere. Eu probabil știu pe rost mai multe decât ai auzit tu.

3. Dacă niște reguli sunt stupide numai pentru că există atunci da, ai dreptate. Probabil te numeri printre cei care vorbesc cu ”Decât atâta vreau, să cântă și gura mea ceva”. Probabil că te deranjează și că la o gamă majoră semitonurile sunt între treptele III-IV și VII-VIII. Nu, asta nu înseamnă iiv iv și nici vii, viii. Sunt numerale. Vin de la romani. Un fel de bantași. Există multe informații despre ei pe interneturi, au inventat chestii.

4. Întâmplător, Andrei Bantaș (pe care nu, nu l-am prins, a murit când eram copil) chiar a fost cam șmecher. La fel și Levițchi, Duțescu și alte nume care probabil nu-ți spun nimic. Paradoxal însă, eu nu am învățat engleza la școală pentru că sunt vorbitor nativ. Caută frumușel în dicționar și vezi ce-nseamnă. Dacă n-ai dicționar (unele poartă numele lui Bantaș, Doamne ferește), caută pe Wikipedia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Rhum Lavinia

Salut!

 

Ma numesc Lavinia si caut trupa pentru proiecte #acustic #pop-rock #balkanmusic #etnicfusion. Atasez si o inregistrare (de acum cativa ani..) dar, cred, relevanta pentru topic.

 

Va multumesc anticipat pentru orice luare in considerare a prezentului topic.

Cu prietenie,

Lavinia

DEMO Lavinia Marin_Black Velvet.mp3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest alexnanu

BUNA ZIUA.

AM UN RESTAURANT UNDE ORGANIZEZ NUNTI, PETRECERI, BOTEZURI ETC. SI VREAU SA ADUN INSTRUMENTISTI SI FETE SAU BAIETI CU VOCE PTR. A CANTA IN SALA ACEASTA SI NU NUMAI. REL LA TEL 0742777755 ALEXANDRU NANU.

PTR CASTING TELEFONATI LA NR DE MAI SUS

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@kontiki: Suna foarte bine dupa urechea mea dar nu-mi dau seama cat % e procesare si cat e vocea ta. Oricum e clar ca o voce lucrata si ai ceva experienta la activ SAU esti foarte bun pe partea de procesare. Oricum ar fi, rezultatul e ok mai ales tinand cont ca nu e chiar o piesa usoara.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

@kontiki: Nu la calitatea inregistrarii ma refeream ci strict la interpretare si voce. Si adica vrei sa spui ca nu ai deloc experienta, n-ai studiat nimic nici acasa de unul singur, nici lectii de canto, n-ai cantat pe nicaieri, ai pus si tu mana pe un microfon si in 2 ore ti-a iesit asa, cu atat mai mult cu cat nu cunosteai piesa? Mai sa fie... :confused:

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.