www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vocali


Shadow
 Share

Recommended Posts

Guest RipperC

hai ca mi-am facut si eu curaj sa pun o piesa. am falsat pe alocuri, dar ata ete n-am avut bani sa stam prea mult in studio

 

)) <> (( roc

 

:):):)

e cea mai amuzanta chestie pe care am auzit-o in viata mea...

:(B);)

Link to comment
Share on other sites

A.. :) si care e diferenta..a!ai bagat si armonie..sau ce..bai..parerea mea..daca mai faci dastea ..probabil ca nu-s singuru care a fost putin dezgustat..tine-le pt tine,tata..ar fi mai bene :)

Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

ªtefane, te înțeleg, se mai întâmplã. oricine poate lua puțin la bord (unde eºti stelicã?).

 

n-am mai înregistrat nimic bun cu vocea, aºa cã pun ceva mai vechi. melodia asta e una din compozițiile pe care nu am reuºit sã le duc la final din purã lene, dar poate totuºi gãsesc timp ºi pentru ea. oricum, e una din tentativele de a cânta vocal mai reuºite, chiar dacã pe vremea aia habarn-aveam cum se folosesc muºchiul diafragm ºi alte pãrți ale corpului la cântat (nu cã acum aº fi cu mult mai breaz).

lucian_ol_jack__scrap_.mp3

Link to comment
Share on other sites

ma..nu te supara..da ideea(dupa cum am inteles eu)e ca noi toti sa ne straduim sa facem ceva cat mai bene si sa-l punem daca vrem aici..nu ne iese..asta e mai incercam..asa ajungem sa evoluam..si cand ajungi acolo sus..iti permiti sa te mai prostesti asa in "public" dar mai tata..daca nu esti...... ..si inca ceva..ai vrut sa bagi o cheste "funny" intr-un loc unde lumea asculta muzica in adevaratul sens al cuvantului..

Link to comment
Share on other sites

hai sa mai irit si eu niste urechi ... mi se pare ciudat sa postez aici mai ales ca piesa este mai mult vorbita, si culmea .. chiar si cand vorbesc parca suna mai bine decat ce am facut eu acolo .. piesa este facuta cu mult timp in urma (ca si versurile) si nu ma gandeam ca o sa ajung sa cant ceva cu vocea peste ea ... m-am hotarat totusi astazi sa trag ceva de control ... scuze pentru deranj...mai ales la sfarsit am luat-o pe pustiuri ...

 

Tot inainte spyked88 ... macar tu ai cu ce. Stefan eu am inteles ca a fost o gluma si chiar recunosc ca am zambit ... trebuie totusi sa respectam parerea majoritatii si sa postam glumele in alta parte ... asa mi se pare corect ... sper sa mai postezi totusi.

michel2233_I_m_the_man_voice.mp3

Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

michel, chiar nu mi se pare cã deranjeazã în vreun fel vocea pe melodie. nu sunã a voce de profesionist (probabil nici n-ar trebui sã îți cearã cineva aºa ceva, decât dacã ai stat ceva timp sã iei lecții de canto ºi n-a ieºit nimic), dar felul în care e cântatã melodia (ºi aici mã refer exclusiv la voce) o face foarte ascultabilã. chiar am reuºit sã suprind un vibrato pe undeva pe la "feeling so free" cred, sper cã nu mi s-a pãrut. oricum, nu ºtiu cum ar fi sunat dacã ar fi avut vocea altcuiva pe ea, poate ºi-ar fi pierdut oarecum din farmec.

 

BitterSweet_Razorblade, ai voce (sau aºa spune urechea mea) dar nu cred cã vei reuºi sã spargi vreun geam încã. încearcã sã foloseºti plãmânii ca sã amplifici, melodia pe care ai prestat cere destulã forțã în voce ºi mã îndoiesc cã vei reuºi sã o obții altfel. michel a postat o grãmadã de material util la topicul de tehnici vocale ºi dacã vrei sã te ții de voce nu te sfii sã apelezi la un profesor sau la cineva care se pricepe mai bine la instrumentul ãsta (instrument destul de dificil de stãpânit dupã pãrerea mea).

Link to comment
Share on other sites

Guest BitterSweet_Razorblade

mersi pentru aprecieri. Este adevarat ca nu am facut lectii de canto.Dar ... cred k deja e prea tarziu pentru a lua masuri ...

Link to comment
Share on other sites

Guest Azraelle

postez o dubla depresie.........muzica linistita............voce 'pe aer'.........nu stiu kt apreciati......dar e foarte mult *eu* acolo..............ah , me :):)

DD.mp3

Link to comment
Share on other sites

Azraelle : sunt speechless ... ce voce :) . e haunting. si mixu ti-a iesit la fix. pianu de unde e? ai tras vocea pe bucati nu ? la final cand bagi versuri se cunoaste 'lipitura'

 

ma face sa vreau sa mai postez si eu ceva . da n-am ce :)

 

michel : felicitari pentru compozitie si aranjament - foarte originale . si vocea e ok.. merge cu melodia

Link to comment
Share on other sites

Multumesc spyked88, Stiv si celor care au reusit sa asculte ... nu am nici cea mai mica pretentie de solist vocal si nici nu am de gand sa ajung asa ca ... :) sa fie primite felicitarile voastre.

 

BitterSweet_Razorblade ... se simte cumva, si asta a remarcat si spyked88, ca nu canti cu volum .. eu cred ca poti dar nu ai curaj ... sau parca te temi sa nu te auda cineva, ... mama, tata, vecinii sau mai stiu eu cine ... Asa cum ti-am mai urat o data, sper sa te simti in continuare bine pe forum, inclusiv aici la vocali ... asta pana inveti chitara ca sa postezi si cu ea ceva.

 

Azraelle ... asa ca pe o veche cunostinta :) te imbratisez pentru ideea de a improviza peste piesa aceea superba de pian ... trecand peste micile greseli, datorate am impresia emotiei pe care nu poti sa ti-o stapanesti, (cred ca si asta se invata) si peste alte mici ezitari... ce sa zic ... hmmm .. angelic, straniu .. adauga o atmosfera noua piesei ... tot inainte! fiindca poti mai bine ... Ai intrebat la un moment dat cum sa faci sa-ti maresti ambitusul vocal .. dumnezeule ... unde vrei sa mai urci ... nu-ti forta vocea aiurea mai ales acum cand poate mai ai vocea in schimbare. Hai bafta la toti!

Link to comment
Share on other sites

Guest Azraelle

Multumesc.. :) ...Michel , apreciez initiativa ta de a posta ceva cantat de tine aici :)

 

Pt Stiv: nu trasesem vocea pe bucati , dar portiunea cu 'versuri' am amplificat-o , si d-asta 'se aude altfel'.

Link to comment
Share on other sites

.....in sf am prins si eu curaj sa bag si eu o mel aici .....desi inca mai am retineri...asa ca scuzati greselile...vocea ...chitara....si melodia B) ....oricum eu nu stiu "sa cant" corect...nu am luat lectii sau ceva...oricum..... (hope u don;t hav nightmares after listening) :):(

...adminii is rezerva dreptul de a sterge melodiile care suna d *** :):)

burb_feel_like_makin.mp3

Link to comment
Share on other sites

Guest mazdrunka

postez o dubla depresie.........muzica linistita............voce 'pe aer'.........nu stiu kt apreciati......dar e foarte mult *eu* acolo..............ah , me :):)

 

 

FELICITARILE MELE, AZRAELLE!!! SUPER!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

miriapod, m-am gândit cã e mai bine în duel sã mã axez pe chitarã (având în vedere cã e duel chitaristic, iar eu mã simt mai stãpân pe chitarã decât pe voce). oricum, nu exclud deloc posibilitatea ca pe viitor sã încerc sã adaug ºi un pic de voce pe vreo melodie de la duel.

 

Burb, am uitat sã îmi exprim pãrerea cu alte ocazii, aºa cã îți spun acum cã îmi place cum cânți (ºi nu mã refer doar la melodia postatã acum), ține-o tot aºa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.