www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[multiefect]digitech Rp-50


ambrozie
 Share

Recommended Posts

Nume echipament : procesor Digitech RP 50.

 

Pret - m-a ajuns cam mult, 280 de lei cu tot cu transport (225 de lei pretul lui, restul taxe). A fost cumparat de pe webshopul Proguitar, si a ajuns in timp record - dupa 30 de ore de la ora completarii formularului m-am trezit cu distribuitorul la usa. Asta e o pe de o parte bine - pentru ca il vroiam cat mai curand, eu urmand sa plec maine la Iasi la facultate, voi sta in chirie, cu altcineva in camera, si daca ma apuca dorul de cantat la 3 dimineata, jucaria asta isi face bine treaba la bucatarie. Pe de alta parte, preferam sa mai astept 3-4 zile si sa fie taxele postale mai omenesti, nicaieri pe site nu scrie ca sunt atat de eficienti in timp (cu reversul medaliei).

 

Caracteristici - mic, usor, usor de transportat. Economia se vede si in interfata de iesire - un input, un output (ambele jack mare), jack-ul de alimentare si un control in - pentru o pedala de volum etc. Este confectionat dintr-un plastic de calitate, care nu pare prea fragil, are 2 pedale pentru schimbarea preseturilor. Nu ma apuc sa enumar toate efectele pe care le are, se pot afla foarte usor de pe adresa http://www.digitech.com/products/rp50.htm .

 

Cum suna/cum se comporta : pentru pretentiile mele, este excelent. Bun pentru studiu, versatil. Se simte, evident, sunetul "digital" - dar nu te poti astepta la minuni. Puteau face cumva setarile la efecte putin mai intuitive, eventual printr-un afisaj mai mare si un pic mai multe butoane, pentru ca daca n-as fi citit pe net o descriere mai ampla, mi-as fi prins urechile.

 

Parti bune : extrem de mic si usor. Varietate mare de efecte (nu m-as fi asteptat). Drum machine si tuner, doua lucruri cu care poate ne-am obisnuit pe procesoare, dar care ne sunt extrem de utile. Sunet mai bun decat m-as fi asteptat.

 

Parti rele : economie mare la butoane, dar asta se explica prin dimensiunile lui foarte mici. Incape usor intr-un buzunar de vesta stil Cristian Tudor Popescu :) . Absenta pedalei, dar cel putin la mine asta nu-i nicio problema, pentru ca nu as fi folosit-o si la stilul pe care il cant eu ar fi avut utilitati... cheesy :) care nu mi s-ar potrivi.

 

I-as da un 9. Singura mea frica e ca de la utilizare sa nu se stirce pedalele de schimbare a preseturilor, in rest sunt foarte multumit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.