www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 400-500
Link producator: https://www.thomann.de/ro/suhr_ssh_f_spaced_humbucker_bk.htm
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand doua doze humbucker, ambele pentru pozitia bridge si ambele cu string spacing de 53 mm. Le vand la preturi mega bune pentru ca am adunat mult prea multe doze, suficiente incat sa imi deschid un mod shop si sa imi ajunga o buna perioada de timp. Cum nu este cazul (nu ca nu ar fi interesant, dar nu am timp), trebuie sa mai dau din ele.

Suhr SSH+ alba - 400 lei, pozitia bridge, este o doza musculoasa, high gain de la Suhr, suna plin, dar pastreaza claritatea specifica Suhr, si dinamica fata de alte doze din clasa ei. Este cu magneti alnico 5 si se gaseste de obicei in pozitia bridge la chitarile Suhr din seriile Standard si Modern. Mi se pare ideala pentru cine vrea sa schimbe un Seymour Duncan JB de exemplu, pentru ca nu ii place acel ton metalic, rece. Are cumva caracteristicile unui JB, dar nu si partile negative, respectiv compresia excesiva si acel ton de tabla. Noua costa 945 lei la Thomann.

https://www.thomann.de/ro/suhr_ssh_f_spaced_humbucker_bk.htm

Suhr DSH neagra - 500 lei. este tot pozitia bridge si este nou nouta, nemontata (se poate vedea pe fire, dar si ca are inca folia lipita peste bobine. Este o doza medium output, care preia din dinamica exceptionala a dozelor tip PAF, dar vine cu un ton mai musculos, si mai cald, cu un output mai mare, dar fara sa comprime ca si o doza high gain. Suna fenomenal atat in strat cat si chitari tip Les Paul. Este genul de doza versatila care poate sa faca foarte multe foarte bine. Nu se gaseste acum la Thomann, dar cand era in stoc era la acelasi pret cu cea de mai sus.

Nu doresc schimburi decat cu lei sau euro, iar preturile sunt deja ultimul pret, pentru cei care au obiceiul sa intrebe asta chiar inainte de a saluta.

Contact 0731 444 646

20251114_193855.jpg

20251114_193919.jpg

20251114_194736.jpg

20251114_194748.jpg