www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[amplificator] Laney Lv300twin


OntZ
 Share

Recommended Posts

NUME: Laney LV300TWIN, produs in 2007, din pacate in china da no, ce sa-i facem

 

PRET: 418E +60E adus, nou nout

 

DE UNDE A FOST CUMPARAT: thomann, printr-un prieten

 

CARACTERISTICI: Construit foarte solid, colturi de metal, ini place foarte mult materialul din fata difuzoarelor. 2x12 Celestion Super65, 120W RMS, 3 canale: Clean (cu brigth, bass, mid, trebble), Drive1 (mai crunch asa; gain, master, v-scoop care scoate mediile din ton), Drive2 (lead; gain, master, v-scoop, eq shared cu drive1 bass, mid, trebble), VTS tone shaping (global)- o alta jmecherie pt un ton mai modern si cica mai puternic-> suna ok pe unele tonuri si najpa pe altele... Preamp: ecc83 + solid state, Poweramp: solid state (eh ce sa-i facem... la banii aia...), reverb cu control separat la clean si drive, footswich cu schimbare canale si reverb on/off.

 

CUM SUNA: foarte bine, daca stii sa te comporti cu el. Nu-mi plac v-scoop si vts. De cand am ampu asta am renuntat la tonuri scooped, ca numa suna a paraiala rece si placida (ma refer la distors). Pe medii suna super fain, si raspunde bine la dinamica cantatului si la potentiometrul de volum de pe chitara (cred ca lampa ajuta foarte mult), si este foarte cald. Primul canal de drive iti da de la un ton super cald de blues cu gain pe la 4, la classic rock pe la 7 si hard rock mai incolo. Al doilea drive are gain-ul foarte generos, da un lead cu sustain foarte bun, si un rythm cu acel "thump" pe care il cautam cu totii. Clean-ul este foarte curat, deep and profound, dar si taios daca vrei, foarte loud si se comporta foarte bine cu pedale/procesoare.

 

PARTI RELE: decat sa puna switch-urile alea mai bine mai bagau o lampa in preamp si treceau si clean-ul prin ea (ca ala-i numa pe tranzistori), nu-mi plac deloc si nici nu le folosesc (switch-urile), reverbul desi e foarte ok, e digital si no... , facut in china.

 

IMPRESII GENERALE: un amp foarte bun daca este folosit doar distorsul din el si eq-ul, fara fitz-urile alea, si cu pedale cu true bypass, ca we all know how that is... I-as da nota 9-9.5 din 10, pentru ca la pretul lui suna foarte bine si are putere sa-ti sparga capul si peretii, dar cu reverbu digital, si facut in china, si switch-urile la care se mai putea lucra, sau pune altceva in locul lor, ata ete... In total un amp care-mi place foarte mult mai ales daca il folosesc "straightforward"

 

Din pacate inca nu am apucat sa cant cu el altundeva decat acasa sau la ore, sa vad cum se comporta intr-un concert; sper ca in curand.....

Per total, ma bucur ca l-am cumparat si daca s-ar strica sau ar fi furat (da cine dracu sa fuga cu el, cat ii animalu), mi-as lua altul, pentru ca sunt foarte multumit de el. LANEY RULZ!!!!!

post-4550-1182786104_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.