Blackthorn Posted December 5 Posted December 5 Pret: 8500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0731444646 Link producator: https://www.thomann.de/ro/prs_fiore_sunflower.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi PRS Fiore Black Iris este o chitara tip Stratocaster HSS, model semnatura al chitaristului de la Snarky Puppy, Mark Lettieri. Este un instrument fabulos, cu o calitate a executiei absolut ireposabila, asa cum sunt toate chitarile PRS USA. Are corp ash, grif maple integral cu birds inlays si 22 taste finisate perfect, cheite locking si tremolo in 2 puncte. Chitara este gandita pentru a fi cat mai versatil, configuratia HSS impreuna cu sistemul special de switching ofera o multime de tonuri, toate muzicale. Cei 2 potentiometrii de ton sunt push pull, unul pune doza humbucker in paralel, pentru un ton gen single coil, dar fara zgomot, iar celalalt activeaza doza de neck in oricare dintre cele 5 pozitii ale switchului. Astfel se pot obtine tonuri gen neck si bridge impreuna (ton specific de telecaster), sau toate cele 3 doze impreuna (ton folosit in anii 80 intr-o gramada de hituri, denumit si LA clean tone). Chitara este foarte rezonanta la rece, sta perfect acordata si este in stare impecabila functional si foarte buna cosmetic, fara urme vizibile de uzura. Este setata perfect si suna ca o chitara din liga mare, gen Suhr, Tom Anderson sau James Tyler, cu care concureaza in mod direct. Nu suna ca un Fender vintage, ci are un sound usor mai modern, dar extrem de muzical si care sta in mix absolut perfect. Pentru cine vrea tonuri vintage PRS vinde modelul Silver Sky. A nu se intelege ca nu suna a Stratocaster, suna ca unul foarte bun, dar voicingul si raspunsul sunt usor diferite. Fiind un instrument semnatura a fost facut dupa dorintele artistului. Mie personal imi place enorm, am dus-o la o repetitie cu trupa si a stat in mix fabulos. Din pacate acum avem nevoie de un sound complet diferit (Gibson 335), asa ca aceasta trebuie sa plece. Noua costa 13800 lei la Thomann, eu o dau pe a mea cu 8500 lei. Pretul este FIX si NU doresc schimburi. https://www.thomann.de/ro/prs_fiore_sugar_moon.htm Contact 0731 444 646 6
Recommended Posts