Sorin1501 Posted November 13 Share Posted November 13 Pret: 6000 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0737513037 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Saluti! Vand acest Les Paul Studio din 2006 cu un P90 in neck si un Seymour Duncan humbucker in bridge. Aceasta combinatie de doze mi se pare the holy grail in materie de versatilitate. Poti sa pleci de la frumusete si campuri de lavanda in neck pana la circ si panarama in bridge. Are toata plaja de frecvente. In rest specs-urile sunt standard, rosewood neck, weight relief mahogany body cu maple top, cheite Kluson. Eu nu ma pricep la Gibsonuri dar, din cate am inteles de la altii care se pricep, 2006 e o perioada in care Gibson avea un quality control considerabil mai atent fata de perioada recenta. In consecinta, alti oameni care au pus mana pe ea au fost incantati. Pentru mine e primul Les Paul deci n-am termen de comparatie dar sunt de acord ca suna tank. O alta precizare importanta e ca are urme de buna purtare. Daca vrei o chitara care sa fie pristine condition atunci asta nu e pentru tine. Chitara asta n-a fost piesa de mobilier, it was loved and abused consensually. Am incercat sa evidentiez si in poze dar mi se pare fair sa mentionez si aici. A fost dusa la lutierul nostru cel de toate zilele Mihnea Ferezan sa ii dea Dumnezeu sanatate si vine cu corzi Elixir noi pe ea. Si cu straplocks. Bonus dau un case invelit intr-un soi de imitatie de piele de sarpe cu un interior textil rosu. Arata super sexy. Motivul pentru care o dau este ca trebuie sa tranzitionez de la analog la digital ca sa nu ma mai iau in gura cu astia din trupa. Asadar ma intereseaza procesoare tank, in principiu Kemper, Quadcortex, Helix. Dau si diferenta acolo unde e cazul. Daca nu, se poate vinde si pentru cash si imi iau procesor de banii aia mai departe. Pwp spor! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin1501 Posted November 15 Author Share Posted November 15 Later edit, fac o scurta rectificare legata de doze. In neck se afla un P90 humbucker size de la Guitarfetish. Nu prea stie nici dreq de ele dar suna tank si sunt made in USA. In bridge nu e un Seymour Duncan, e un DiMarzio PAF 36th Anniversary. Imi cer mii de euro pentru confuzie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts