Alin Rosulescu Posted September 18 Share Posted September 18 Pret: 2700 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi A fost chitara mea principala in 2020-2021, perioada in care am activat intr-o trypa acustica. Am cantat cu ea si pe scene mici si in cluburi si pe scene de festival. A facut fata cu brio si nu am avut nevoie de altceva. Cum trupa nu mai este, chitara a ajuns sa stea in husa originala (de clitate foarte buna - spre softcase), neatinsa. Asa ca long story short, se vinde sau se schimba cu o electrica. Ca modele m.ar interesa ceva HSS (Fender, Yamaha, Schecter....), Epi LP Special model inspired by Gibson, ceva semi-hollow... sunt deschis la variante. Specificatii pentru Yamaha: Body shape: Parlor Bottom and sides: Mahogany Top: Solid spruce Nato neck Rosewood fretboard: (Dalbergia latifolia) 20 Frets Fret width: 43 mm Scale: 600 mm Pickup: System70 Transacoustic Preamp + SRT Piezo (Reverb and Chorus) Die-cast chrome tuners Colour: Natural Includes gigbag https://youtube.com/watch?v=2PBMf1ubNkY&si=4-QGbVL8YwnD4kq1 Prefer predare personala in Pitesti/Bucuresti sau imprejurimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts