Solarograma Posted August 22 Share Posted August 22 Pret: 1200 Localitate: TIMISOARA Contact: PM Link producator: https://www.thomann.de/ro/line6_dl4_mkii_delay.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Se vinde aceasta pedala achizitionata de noua, anul trecut. Este mint condition, folosita doar acasa si la studio, este varianta superioara a celebrului delay DL4 MKI de la Line 6. Contine pe langa delay-urile clasice din DL4 MKI si delay-uri si reverb-uri din Helix, care suna absolut genial. Vine fara alimentator (din fericire cei de la Line 6 au inlocuit la varianta 2 cu unul mai friendly si generic de 9V 500mA), eu am reusit sa-l pierd pentru ca am pus pedala la alimentarea comuna din pedalboard si pur si simplu nu-l mai gasesc. Nu fac schimburi, motivul pentru care o vand este ca mi-am luat un Meris LVX. Cumparatorul achita transportul daca nu e din Timisoara sau imprejurimi, il trimit cu rambus in cont colector ca sa iasa mai ieftin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted November 12 Author Share Posted November 12 1000 ron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts