teckus Posted August 15 Share Posted August 15 Pret: 299 Localitate: Aiud Contact: Personal Messenger Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand clona de Fuzz Face Silicon realizat cu 2 x BC109B(din anii '80 daca conteaza). In afara de schema originala are in plus un potentiometru care regleaza bias-ul, cu potentiometrul la minim se comporta ca un overdrive, odata cu rotirea lui se murdareste distorsiunea, pana ajunge sa sune ca un difuzor spart. Pe lateral mai are un buton care adauga sau scoate din circuit un filtru care face tonul mai luminos. Suna foarte bine pe canalul de clean sau crunch al unui amplificator, dar mai ales, mie imi place cum se aude pe canalul de od al 6505-ului meu. 😈 Se alimenteaza doar la adaptor de 9Vcc cu polaritate standard(plus pe exterior), este truebypas, fara buffer, asa ca potentiometrul de volum de la chitara are un efect mare asupra pedalei. Il vand ca am pus ochii pe alta jucarie, asa ca deocamdata schimburile sunt excluse. Pret: 299 Lei. Usor negociabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted August 17 Author Share Posted August 17 Urgent! 150 Lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts