KeopsAxx Posted June 14 Share Posted June 14 Pret: 1800 RON Localitate: București / Popești Leordeni / Alexandria Contact: 0753461893 Link producator: https://www.gak.co.uk/en/fender-roscoe-beck-iv-bass/2237 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând o copie de Fender Roscoe Beck IV făcută de un lutier German care construiește copii de chitare high quality la un preț decent. Sună peste orice chitară bas Fender Mexican. Puteți veni să-l testați, să puneți mâna pe el și să comparați cu un Fender Mexican Standard. Doresc să-l dau deoarece vreau și un bas în 5 corzi. Sunt deschis și la schimburi cu basuri în 5 corzi (chiar și mai scumpe și ofer eu diferența). Specificațiile instrumentului: Are scală de 34 de inch (864 mm) 22 de freturi Jumbo 2 doze humbucker (7.24k output) potențiometru de Volum și potențiometru de Ton switch în 3 poziții tip Blade ( Poziția 1 - Doza de Bridge, Poziția 2 - Bridge și Neck, Poziția 3 - Neck ) 2 mini toggle switch-uri care splitează dozele switch-ul 1 ( Poziția 1 - splitează humbucker-ul de neck, funcționând doar partea superioară a humbucker-ului, Poziția 2 - ambele doze din humbucker-ul de neck funcționează în serie, Poziția 3 ambele doze din humbucker-ul de neck funcționează în paralel ) switch-ul 2 ( Poziția 1 - splitează humbucker-ul de bridge, funcționând doar partea superioară a humbucker-ului, Poziția 2 - ambele doze din humbucker-ul de bridge funcționează în serie, Poziția 3 ambele doze din humbucker-ul de bridge funcționează în paralel ) Gâtul este din arțar Gloss Polyurethane Finish 12" Radius (305mm) Neck Plate Fender Custom Shop inlay-uri cu perloid Corpul este din arin Pickguard negru, 3 straturi, 9 șuruburi culoare Sunburst Hardware Cromat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeopsAxx Posted July 2 Author Share Posted July 2 UPDATE în ceea ce privește prețul de vânzare al basului 1700 RON Doresc să-mi amortizez suma pe care am dat-o pe un alt bas în 5 corzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeopsAxx Posted July 16 Author Share Posted July 16 UPDATE în ceea ce privește prețul de vânzare al basului 1650 RON Doresc să-mi amortizez suma pe care am dat-o pe un alt bas în 5 corzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts